cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

knjiga v pomoč

clock-img

12.09.2008, 10:56

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Znanka je v 21. tednu izgubila dvojčka in je čisto na tleh. (kar je razumljivo user posted image ) Vendar žal v kakšno skupino za pomoč noče. Raje bi prebrala kakšno knjigo ali internet stran.

Zdaj pa me zanima, kaj bi ji priporočali da si prebere, da bo čim lažje to prebrodila in s tem živela naprej?

Najlepša hvala za odgovore

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

12.09.2008, 10:58

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Prazna zibka, strto srce.

http://www.solzice.com/knjiga.php

clock-img

12.09.2008, 20:39

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Jaz sem to knjigo prebrala, vendar šele nekaj tednov kasneje. Prej nisem zmogla. Glej, vsak žaluje po svoje. Jaz sem že po naravi bolj komunikativna in mi je bilo lažje, če sem se imela o svoji žalosti s kom pogovarjati. Zelo veliko sem hodla na forum od solzic. Poleg tega sem prebrala tudi dve knjigi od Gary Zukav - Domovanje duše in Potovanje duš.
Vsekakor pa v teh trenutkih potrebuje prijateljico, ki ji bo stala ob strani. Mogoče te bo najprej zavrnila, a vztrajaj.

Srečno obema. Tebi in mamici.

clock-img

14.09.2008, 17:49

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Prazna zibka, strto srce.

http://www.solzice.com/knjiga.php



Super knjiga, prebrala sem jo na dušek, ko sem prišla iz porodnišnice (en mesec po porodu in smrti hčerke). Ne morem reči, da mi je bilo kaj lažje, ko sem jo prebrala. Sem dobila pa potrditev, da z mano (in stanjem, v katerem sem bila), ni prav nič narobe in da tako doživljajo tudi druge mamice ob izgubi otrok. Najbolj mi je pomagal pogovor s partnerjem in najboljšo prijateljico. Ti pa vsekakor priporočam, da tej tvoji prijateljici nabaviš to knjigo. Pa pogovarjaj se z njo, naj te ne bo strah. Mogoče sprva ne bo hotela sprejemati obiskov, ampak če si prava prijateljica, vztrajaj.

_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

clock-img

15.09.2008, 10:04

clock-img

alex28

pencil-img

50

Tudi jaz sem izgubila dvojčke v 27. tednu in sem prebrala to knjigo takoj ko je izšla,.. bila sem tudi na predstavitvi knjigi in res je vsak žaluje po svoje. Je pa lažje da v vsej tej žalosti nisi sam in da tako kot se počutiš je čist normalno.

dobro da ima takšno prijateljico,.. meni so takrat ljudje obrnili hrbte,.. nihče mi ni kaj preveč stal ob strani. Vztrajaj tudi če te zavrne,.. ne vsiljeno a ko bo želela pogovor bo vedela da ji stojiš ob strani.

Sicer pa včasih pomaga da svojo žalost izliješ ven,... forum na solzicah in na med. over. net-ko starši žalujejo.
 
Objem

clock-img

18.09.2008, 11:24

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz pa sploh nisem mogla brat te knjige. Verjetno zato, ker sem jo prepozno dobila v roke in sem čustva že izlivala iz sebe na drugačen način.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem