cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

klopi!

clock-img

18.05.2006, 09:05

clock-img

žužu

pencil-img

620

naš kuža je pravi revček. ne pomaga ničesar, ne spreji ne kapsule proti klopom. ima kdo kak dober recept???
vsak dan mu izpulimo vsaj dvauser posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 18.5.2006 17:46:53 >

clock-img

18.05.2006, 10:20

clock-img

Lu

pencil-img

3181

žužu jaz našemu dajem enkrat na mesec kapsulo Frontline. Mogoče ne daješ redno pa zato ni učinka.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

18.05.2006, 10:23

clock-img

Anonimen

Mi mamo pa advantix. Res so malce dražje, vendar zaenkrat še nismo meli klopa.Trkam... user posted image

clock-img

18.05.2006, 17:46

clock-img

Anonimen

O tem teče že debata spodaj!

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=920997 

clock-img

20.05.2006, 21:37

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Lahko uporabiš frontline (deluje 1 mesec za klope in 2 za bolhe), export (1 mesec za klope in 1 za bolhe) ali advantix (1 mesec za klope in 1 za bolhe).
Jaz ti najbolj priporočam advantix (vsebuje 4 ampule,in ni nič dražji od frontline-a(3 ampule)->od tod občutek da je dražji user posted image ). Frontline je že ene 8 let na tržišču, tako da so klopi in bolhe že malo rezistentni na njega in ne deluje tako dolgo kot piše na škatli. Advantix pa je nov (približno leto), pa še odganja klope in komarje (tako da je posledično lahko tudi zaščita pred dirafilarijo user posted image ).

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem