cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

klomifen-ni ovulacije

clock-img

26.02.2006, 12:17

clock-img

Anonimen

punce prosim, če je katera imela podobno iskušnjo! sem v postopku iui( inseminacije) . jedla sem klomifen, ampak še do danes ni bilo ovulacije..danes je 20 dan ciklusa... kaj lahko naredijo sedaj, če ne bo ovulacije... prosim za nasvete

lp

clock-img

26.02.2006, 16:26

clock-img

cica

pencil-img

141

Tudi sama sem v enaki situaciji in sem na klomifenu. Ko sem šla na ultrazvok, so ugotovili, da imam cisto in mi rekli, da ta mesec ne bo nič z IUI ( 10 dan ciklusa). Dr. mi je naročil, da je oploditev možna kljub cisti (doma..). Vendar jaz še nimam O, pa je že 15 dan. Niti testerji je ne zaznavajo, pa tudi temperatura je še nizka, kljub klomifenu. Moram reči, da me kar malo nervira ta izostanek O.
Sestra mi je na pregledu povedala, da O  lahko ta m ne  bo.
Po čem pa moraš spet na ultrazvok? Jaz grem takoj po m, pa bomo videli kaj bo.
Veliko sreče ti želim. O izkušnjah z zamujeno O pa nama bodo povedale punce, ki so to že dale skozi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem