cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kje zdaj še kupit čebulice

clock-img

05.11.2007, 16:12

clock-img

2mama

pencil-img

425

mislim za narcise, tulipane, krokose, hijacinte in vse ostalo pomladno cvetje? smo malce pozni, ker pač okolico bolj počasi na novo preurejamo, ampak zdaj pa imam eno veliko površino za zasadit, pa skoraj nikjer več čebulic za kupit...

clock-img

05.11.2007, 16:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.11.2007, 19:13

clock-img

Gina

pencil-img

12402

V Obiju v Lj. sem jih videla, pa v Bauhausu zihr tudi imajo, pa v vseh lokalnih drevesnicah. Ne vem od kod si, ampak v Postojni jih imajo nasproti Epica, na Brezovici oz. Podsmreki tudi v katerem od vrtnih centrov (Evrogarten zihr), tam imaš tudi trajnice od Klačič ali kako se že pišejo, če ti ej tisto fajn, še cajt je za sadit, v Logatcu jih imajo v Kmetijsko gozdarski zadrugi pa v Kalcah v drevesnici jih imajo, če se ti pa ne da okol skakat, jih pa lahko preko interneta naročiš.

clock-img

05.11.2007, 19:28

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Merkur

clock-img

05.11.2007, 20:40

clock-img

muha1

pencil-img

666

Jaz sem jih danes videla v Hoferju user posted image

clock-img

07.11.2007, 13:33

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Uh, jaz sem jih vidla še povsod, Obi, Mercator, Spar...al pa Baker

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

08.11.2007, 08:56

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz sem jih naročila pri Bakkerju in sem jih tudi že dobila. Zdaj pa me zanima, kdaj se čebulice sploh sadijo (tulipani, lilije...)?

clock-img

08.11.2007, 23:02

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja zdaj jih pa lepo sadi. Načeloma se sadijo od septembra naprej. NI glih fajn v čist zmrznjeno zemljo jih dat, zato je boljše ne čakat na december. Posadiš jih približno za 3 debeline čebulice globoko.

clock-img

09.11.2007, 08:57

clock-img

honey

pencil-img

2567

Posadiš jih približno za 3 debeline čebulice globoko.

Na vrečkah tulipanov piše 10 cm globoko user posted image

clock-img

09.11.2007, 16:54

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, saj bo ok. Čebulica ima najbrž kake 3-4 cm. Posadiš jih v globino , ki je najmanj 2x večja od velikosti, se pravi vsaj tam 7-8cm, ali malo več. Se pravi 10cm je ok. Manjše čebulice lahko sadiš manj globoko, večje pa bolj. Tako je v principu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem