cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj zaspanček neha biti zaspanček

clock-img

09.02.2011, 12:15

clock-img

tanja1980

pencil-img

148

Doma imam 11 dni starega dojenčka, ki pri dojenju spi, kinka...redi se sicer lepo, dojenje pa treaja po 1 uro in več...

ker njegova sestrica (1,5let) ni najbolj navdušena nad najinim dojenjem, me iz prakse zanima, kdaj so vasi zaspančki začeli bolj zivahno piti...da vem, kaj me caka...teden dni, mesec, več???

clock-img

09.02.2011, 12:21

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ko se naspi. user posted image
Ne, resno, 11 dnevni dojenček bo normalno zaspan, utrujen... to traja do kakega meseca ali dva. Njega dojenje izčrpa, zato se ne naje v eni rundi, ampak bi skoz po malem. Jaz sem po 5-6 ur s tamalo sedela na kavču, ker je vmes zaspala in se cartala, če sem jo hotla odložit, pa jok. Ti ga kar cartaj. Vem, da je za starejšega otroka šok, ker se mami ne ukvarja več samo z njim, sam poskušaj organizirat, da jo pelje ven očka ali babica... Ali pa naj prinese h vama knjigico in beri zraven... Sej se vse da, pa kasneje bo lažje.

clock-img

10.02.2011, 12:01

clock-img

nusi

pencil-img

1833

moj je bil zaspanček kar dolgo, sigurno več kot mesec, potem je izvedel nadgradnjo in sicer se je dojil 3x po 20 minut, vmes je samo kušček podrl. To je trajalo 1 mesec, po 3 mesecu (ali 4. se ne spomnim točno) se je začel dojiti po 4 min - res ekspresno.

clock-img

10.02.2011, 21:42

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

pri mojemu je trajalo cca 3-4 mesece (ker sem na začetku dojila z nastavki) - dojenje trajalo tudi do 2 uri, tako, da je šlo včasih kar v kosu. Ko sem ukinila nastavke dojenje traja največ 15 minut in sploh ne vem kdaj se je nazadnje crkljal. Sedaj je itak vse bolj pomembno kot dojenje - sam da kdo med dojenjem kaj reče že gleda okoli ali bo akcija

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem