cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kavč iz Ikee

clock-img

11.02.2007, 14:19

clock-img

masja

pencil-img

8

Tisti, ki ste mogoče v ikei kdaj kupili kavč...ga tako kot ostalo pohištvo dobiš povsem razstavljenega in v škatlah v skladišču trgovine ali je v kakšnem večjem kosu?

clock-img

11.02.2007, 15:31

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Vse dodatke kavča si nabereš v tistih vrstah s številkami, pred blagajnami. Pred tem si seveda v trgovini napišeš številko, kje iskat. Če pa jih dobiš v skladišču, pa po moje more na artiklu itak pisat. Mi imamo raztegljivega. Možno pa je, da so nekateri kar v kosu-sploh tisti, ki niso raztegljivi. 

clock-img

11.02.2007, 16:15

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Midva imava kavč iz Ikee na klip.klap sistem in je bil v dveh delih, ogrodje in žimnica, oboje je bilo v skladišču.
Sicer pa imaš pri vsakem artiklu opis mer, klikni pri željenem artiklu na "Verpackungsmasse und Gewicht".

clock-img

11.02.2007, 17:46

clock-img

Anonimen

naš je bil iz skladišča, tista varianta k greš iskat tja kamor ti pol pripeljejo. Bil je v dveh škatlah. Sestavila sem ga sama.

clock-img

11.02.2007, 18:28

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Na spletni strani od Ikee imaš za vsak artikel navedeno tudi pakiranje. Torej dimenzije in teža. Tako si lahko približno izračunaš, koliko prostora kaj zavzame.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem