cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kandida-glivična okužba prsi

clock-img

03.08.2007, 13:26

clock-img

min@

pencil-img

33

Pozdravljene punce!

Mene pa zanima, če je katera imela glivično okužbo prsi, kakšne so bile bolečine, kako se jo da pozdraviti in kako dolgo poteka zdravljenje?

Hvala!

clock-img

03.08.2007, 15:58

clock-img

Bety100

pencil-img

83

Nisem je imela, sem pa mislila, da moja pupa ima soor (bel jezik od glivic). Zdraviš z gelom Daktarin, ki ga lahko kupiš v lekarni brez recepta.

clock-img

03.08.2007, 16:34

clock-img

neja24062007

pencil-img

557

Sorči tukaj ti ne znam pomagati, probaj vprašati na forumu Novorojenček, dojenček

clock-img

03.08.2007, 17:38

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Min@, misliš tvojih prsi? Obstaja nek gel, ki je namenjen umivanju celega telesa (Mycogel) in baje uspešno prežene gljivice. Če je pa kaj resnega, pa le k zdravniku.
Upam, da sem te prav razumela.

clock-img

04.08.2007, 21:32

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Jaz sem to imela. Grozno je bolelo!!user posted image  Najprej so mi bradavice razpokale, potem pa je mali fasal sor v ustih in glivice prenesel na moje bradavice. Jaz na žalost nisem imela pojma, kaj je narobe. En mesec sem jih non stop mazala z lanolinom in bepanthenom ter gor dajala komprese od multimam. Pa ni NIČ pomagalo. Bradavice so mi že krvavele, med dojenjem pa so mi kar solze tekle, tak je bolelo... Potem pa mi je G na poporodnem pregledu rekla, naj jih probam mazati z Daktarinom. V dveh dneh je pomagalo!! Sedaj končno lahko uživam v dojenju, ker popolnoma nič več ne boli.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem