cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kamp Jadranka - Izola

clock-img

03.05.2006, 21:33

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Je že mogoče kdo bil v tem kampu? In kakšne imate izkušnje? Nikjer na internetu ne najdem nič od tega kampa. Sam naslov je gor.

Lp, Katja

clock-img

03.05.2006, 22:30

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Jaz sem bila že kar pred nekaj leti in lahk rečem da je bil to moj najbolj grozen dopust.....nikoli več....od umazanije do neprijaznosti,..nikoli ni nobenega primernega prostora...skratka groza....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

03.05.2006, 23:41

clock-img

ona

pencil-img

3685

Kratko in jedrnato-pejte raje kam drugam!
Nisem še bila tam,sem pa slišala same neprijetne stvari!!user posted image

clock-img

04.05.2006, 06:28

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Meni ni všeč. Pred leti je tam imela prijateljičina mama pavšal in sem bila parkrat pa je bilo brezveze. Nimaš pametne plaže, glavna cesta takoj zraven..Skratka, pojdite kam drugam.

clock-img

04.05.2006, 07:58

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Raje ne pomisli na ta kamp, ampak nimam nič proti Izoli. Kamp pa je žal katastrofa, lokacija povsem neprimerna.

clock-img

04.05.2006, 08:23

clock-img

Geja

pencil-img

374

Uf pojdite kam drugam. Res ne priporočam tega avtokampa...
Da o WC sploh ne govorim.... da se ti dvigne ko greš na WC, FUJ user posted image user posted image user posted image
Skratka ne morem ti povedati NITI ene pozitivne stvari !!!!!

Najdi na tem forumu najbolj grozen dopust in boš videla je veliko napisanega ravno od tega avtokampa...

Jaz osebno sem raje DOMA !!!!

čau,čau
Geja

clock-img

04.05.2006, 08:48

clock-img

Geja

pencil-img

374

sem našla... tu si malce preberi...

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=857677&mpage=2&key=&#902334

čau,čau
Geja

clock-img

04.05.2006, 09:45

clock-img

Anonimen

Ne pojdi v ta kamp!!Smrdljiv,nemaren,kaotičen,Je poleg ladjedelnice,vsake tolko smrdi ko kuga,po ribji moki,ki jo spuščajo v morje,glavna cesta je za ograjo.Poglej imaš toliko drugih lepših lokacij,V Srunjanu naprimer,pa Luciji pa Fijesi.Tam se boš kopala v mulju smrdljivi vodi.Ali pa Kmapi v Ankaranu,so tudi boljša varijanta od tega.

clock-img

04.05.2006, 09:57

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Smrdljiv, umazan...user posted image user posted image vse naaaajslabš!!!!! user posted image user posted image Pejte kam drugam sam tja ne!!!

clock-img

04.05.2006, 14:05

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Hvala vam za odgovore, če še ima katera kakšno mnenje pa še lahk napiše. Sem že slišala o tem, da je bolj zamazan. Dol so se odločli moji starši it, js sem misla samo en dan tam prespat s fantom, ampak bom raje šla kam drugam za kak vikend.

Lp, Katja

clock-img

05.05.2006, 00:07

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image Ladjedelnica je zraven...

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

25.07.2014, 19:46

clock-img

jakub1

pencil-img

1

We visited it in May 2014. No playground for kids, no hot water in the morning, no toilet paper, a lot of noise (just beside the main road from Izola to Koper), no tap beer on the bar. Beware the owner. I was unlucky to meet him when we were leaving. He interviewed me like a was a criminal because I checked out an hour after their official checkout time. Reason: extra EUR 3.70 for electricity.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem