cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako se znebiti "šlaufa"

clock-img

28.06.2006, 23:13

clock-img

livia

pencil-img

2395

Med nosečnostjo sem se zredila 13 kil in vsi so mi govorili, da bom po porodu taka kot pred njim, pa ni čisto tako. Minili so že 3 meseci, jaz pa imam še vedno 5 kil preveč, pa ful en šlauf okoli trebuha. Sej ne, da bi bila obsedena s postavo, ampak vseeno sem mislila, da bo šlo hitreje, še posebej ker dojim.
Kdaj ste ve zgubile šlauf in ste lahko oblekle staro garderobo? Pa kakšne vaje priporočate?

clock-img

28.06.2006, 23:15

clock-img

Anonimen

Staro garderobo sm oblekla že na poti vn iz porodnišnce, ampak šlauf mam pa še zmeri. Zgleda je to tista ena in edina kila, k mi je ostala. Na srečo pa se ne vid, k stojim al pa k normalno sedim. Ampak jst ta šlauf useen opazm in mi gre prov na jetra. Sm pa useen še preveč lena, da bi kkšne vaje delala. user posted image

clock-img

28.06.2006, 23:17

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Tvoje telo se je spreminjalo devet mesecev in sedaj potrebuje prav toliko, da se vzpostavi nazaj. Ne sekiraj se, kmalu boš lahko oblekla stara oblačila.

Lp user posted image

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...


clock-img

29.06.2006, 06:43

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz sem stara oblačila tudi lahko oblekla, ko sem šla že iz porodnišnice, čeprav so mi še vedo ene 4 kile ostale, ampak še vse stare cunje nosim izpred nosečnosti.

Kar se pa šlaufa tiče, imam jaz isti problem. S kilami in postavo ni problema, ampak tisti šlauf...to me pa kar najeda. Ampak pri meni sta minili že več kot 2 leti od poroda. Ko se vsedem, se mi naredijo šlaufki. Za kake trebušnjake sem pa prelena, tudi če pazim kaj jem, imam trebuh, še če vodo popijem, sem takoj vsa napihnjena. Tolažim se s tem, da imam očitno tako "neelastično" kožo. Prej se je raztegnila, nazaj pa ni šla, kot bi morala. Ampak da bi se pa prav sekirala zaradi tega, se pa tudi ne.

Po mojem so edino trebušnjaki rešitev.

clock-img

29.06.2006, 11:57

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Mislim, da brez telovadbe ne bo šlo. Trebušnjaki (za vse tri sklope trebušnih mišic: zgornje, spodnje in stranske) ti ne uidejo. Če nisi imela že prej zelo natreniranih trebušnih mišic, boš porabila malo več časa, da se spraviš 'v red'. Vendar pa boš z rednimi vajami (vsak drug dan) hitro dosegla želeni rezultat.

_____________________________

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

clock-img

29.06.2006, 12:49

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: livia
Minili so že 3 meseci



user posted image Že?

Bo treba še kak mesec ali dva počakatuser posted image . Jaz sem ob športu in dieti (!) odvečno spravila dol šele po slabem letu (res pa je, da sem bila vmes še 2x krajši čas noseča). Prav tako sem se zredila 13 kil - dokler sem dojla, pa ni šel dol niti gram.

clock-img

29.06.2006, 13:37

clock-img

renan

pencil-img

1377

zdaj po 6 mesecih lahko oblecem spet vso staro garderobo. dolgo nisem mogla predvsem nekaterih ozkejsih hlac zapeti kljub dojenju. trebuscek verjetno ne bo nikoli vec tako rraven kot pred porodom, tudi zato, ker sem bolj lene sorte in se mi ne ljubi vsak dan telovadit. edino dojke imam se vedno vecje in jih ne morem v stare bluze stlacit, ker se vedno dojim.

lp, renan

clock-img

29.06.2006, 15:52

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Ah, jaz bom kmalu 8m po porodu pa imam že od poroda še vedno 6 kil viška (7 je šlo dol takoj) pa en ogromn šlauf, pa moj otrok po flaški niti pit ne zna, pomeni je bla in je dojena. Po moje bi blo treba telovadit, sam men se res ne da user posted image

clock-img

29.06.2006, 16:27

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

čist odvisn...jaz sem mela 2 m po 1.porodu -2kg kot pred nosečnostji.
zdej pa upam na vsaj pod oben razpletuser posted image

aja nism nč posebnga delala, jedla normaln, sem pa dojila.

clock-img

29.06.2006, 20:59

clock-img

marjanaR

pencil-img

358

Težko ... Meni je ostal verjetno za vednouser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2006, 22:21

clock-img

sun123

pencil-img

85

Med nosečnostjo zredila za 26 kilogramov, pa ni blo velik vode, da bi bla zatečena al kaj. Po 3 mesecih oblekla stare cunje, sedaj-6 mesecev po porodu pa imam 2 kili viška. Ogromno hodila, telovadla vsak drugi dan ne glede na utrujenost in veliko prepešačila. Aja in dojim še kar. Vsak ki me vidi pravi, da sem bolj suha-imam več mišič. Sedaj sem se pa čist polenla, ko je blo tako vroče, pa še mali skoz nekaj protestira v vozu.

clock-img

04.07.2006, 22:34

clock-img

Anonimen

Staro garderobo kar hitro, se mi zdi, da po ene dveh mesecih.

Šlauf oziroma ohlapne mišice na trebuhu so ostale dlje, nekje do 8., 9. meseca po porodu. So izginile kar same od sebe. Imela sem pa zelo redno prehrano.

Zdaj pa plavam in je trebušček ena A. No, vsaj zame je ok user posted image .

clock-img

14.07.2006, 22:50

clock-img

Anonimen

SUN 123 svaka čast.Da si toliko shujšala. Evo, tudi jaz bi rada. Kaj si pa posebnega jedla poleg tega, da si telovadila.

Najbrž nič kaj dosti a ne, joj sem jaz lena za diete

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem