cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako - barvica za oči

clock-img

15.02.2007, 23:06

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Dejte mi ve povedat, kako si lahko naredite lepo, tanko, skoraj neopazno črto na stičišču med zgornjimi trepalnicami in veko. Meni tega skoraj nikoli ne uspe. Vedno nategujem veko, pol se pa roka trese, pa oko miga. Mi ne gre. Večinoma imam samo maskaro, ker če črto zafuram, si moram spet umiti cel obraz, pa še enkrat puder in spet znova. Če bi samo obrisala, bi bila na koncu kot z narisanimi podočnjaki.

Imate kak nasvet, al samo praksa dela svoje?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

15.02.2007, 23:07

clock-img

Anonimen

za zeres tanko šrto je bolje uporabiti ajlajner kot barvico. ja pa seveda vaja dela mojstra :)

clock-img

15.02.2007, 23:15

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

barvica mora bit mehka, da se samo rahlo nasloniš in potegneš, sama sem si nekaj časa risala črto od sredine veke proti zunanjemu kotičku - obstajajo pa tud barvice, ki imajo na drugi strani gobico s katero lahko črto mal zabrišeš in omehčaš linijo (mislim, da je od Isadore takšna) user posted image  

pa še en nasvet - ko boš naslednjič zapacala... na palčko za ušesa daj čistilno mleko in si spacano črto obriši in nato le na veki ponovno nanesi puder user posted image  

clock-img

16.02.2007, 09:08

clock-img

total

pencil-img

4453

Vaja dela mojstra,jaz sm začela najprej z svinčnikom,pol sm si pa kupila svinčnik elajner.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

16.02.2007, 10:54

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Če delaš z barvico, je veliko lažje če je mehka. Če imaš suho (trdo) barvico jo kar vrzi stran.
Za eye liner pa rabiš vajo. Ampak gre tudi s tem.

Veke pa nikar ne nateguj, ker boš dobila gubice.

< Sporočilo je popravil Felicity -- 16.2.2007 10:55:05 >

clock-img

16.02.2007, 15:49

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Meni je pa stroga črta z eyelinerom ali tudi z barvico preveč umetna. Zgleda kot obroba, pa tako srog pogled naredi. Jaz se vedno čisto ob trepalnicah ličim z ličilom za oči:črnim, temno vijoličnim ali rjavim- včasih v stilu obleke-ob kotičku zgornje veke pa grem malo na širše, da so trepalnice videti močnejše. Ampak moraš pa imeti res dober tanek čopič, da si lahko lepo narediš. Pa še ful naravno deluje. Pri ličenju je pomembno pravilo: MANJ JE VEČ!

clock-img

16.02.2007, 16:27

clock-img

dory

pencil-img

8852

jst mam mehko in obstojno barvico..lancome...in crta je taka k more bit...sej se kr sama nardi :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem