cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj rabi dojenček

clock-img

29.09.2004, 08:36

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

Na vseh seznamih o tem, kaj naj bi mamica mela s seboj, ko nese dojenčka domov, berem, 5 plenic. A kdo ve zakaj neki :zmeden: Meni ni čisto jasno zakaj jih rabim toliko? A je to šer iz tistih časov, ko so bile tanavadne tetra plenice tudi za povijat?

clock-img

29.09.2004, 09:53

clock-img

ZARJA

pencil-img

121

Ko gresta domov, ponavadi dojenčkov popek se ni povsem suh in zato priporočajo v nekaterih porodnišnicah, da se takrat otroka povije še v tetra - bolj mehke plenice. To so tri (široko povijanje), potem pa rabiš še kakšno za pod glavico pa kakšno za bruhcat al pa obrisat, pokrit... pa se jih nabere...
Menda. Tako si jaz razlagam;)
LP!

clock-img

29.09.2004, 10:09

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ja bo kar tako. Pa kako daš tudi pod ritko v lupinico in potem je tistih 5 pleničk hitro premalo.

clock-img

29.09.2004, 10:31

clock-img

Anonimen

Če ga že v porodnišnici previjajo v pamperske, kot je bilo to v kranju, potem res ne rabiš 5 tertra plenic. Rabiš eno za pod glavico in eno za čez košaro, če bo že toliko mraz. Saj ga boš verjetno domov nesla v košari, taki mejhni so v lupinici tako bogi, čisto skrivenčeni.

clock-img

29.09.2004, 12:32

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Res se jih hitro nabere pet.Pa še eno za senco delati,če bo takšen sonček, kot danes.Pri meni ob takšnih dneh ne pomaga ne senčnik na "šipi" vrat in ne senčnik lupinice.
Sicer je pa najbolj pomembno,da bosta čimprej odšli veselo domov,z eno ali pa petimi plenicami.

clock-img

29.09.2004, 15:38

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

otroka moras peljati v avtu vedno v lupinici, ne glede na to kako kriv noter deluje..

clock-img

30.09.2004, 09:00

clock-img

Anonimen

Jaz sem ga domov peljala v košari, pa ni bilo nič narobe. Smo imeli verjetno res veliko srečo...

clock-img

10.11.2004, 09:27

clock-img

sebtan

pencil-img

113

splišni take bi pa jaz kar za ušesa vlekla....
DOJENČEK MORA BITI VEDNO KO SE VOZI V LUPINICI PRIVEZAN......in ne v košarici ali v naročju, pa četudi ga pelješ iz bolnice domov...
naj ne LAHKOMISELNOST postane tragedija.... :((

clock-img

10.11.2004, 09:27

clock-img

sebtan

pencil-img

113

splišni take bi pa jaz kar za ušesa vlekla....
DOJENČEK MORA BITI VEDNO KO SE VOZI V LUPINICI PRIVEZAN......in ne v košarici ali v naročju, pa četudi ga pelješ iz bolnice domov...
naj ne LAHKOMISELNOST postane tragedija.... :((

clock-img

10.11.2004, 09:49

clock-img

Anonimen

Ja, ja saj sem že zgoraj prebrala. Še enkrat hvala za opozorilo. Moja ušesa so zaenkrat še cela, pa naš fantek tudi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem