cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

joj kakšna imena

clock-img

05.07.2006, 13:50

clock-img

Anonimen

res no ne morem kej da nebi začela to temo...sj vem da so v modi nekatera "čudna" imena pa da so staršem všeč samo da bi pa dali ime po jabolku ali po drevesu in ne vem kaj še vse ma to je pa too much!!
joj ne vem no meni taka imena niso všeč sj vem da ma vsek svoje mnenje samo mal pomislite kaj bo ko odrastejo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2006, 13:53

clock-img

natanklavdija

pencil-img

27

kakšna imena pa so tebi Čudna?

15 oktobra 2005,se bom spominjala celo življene,saj sem rodila čudovitega fantka po imenu NATAN

clock-img

05.07.2006, 13:56

clock-img

Anonimen

joj ne vem no meni taka imena niso všeč sj vem da ma vsek svoje mnenje samo mal pomislite kaj bo ko odrastejo..

Joj, TINY a se ti ne zdi, da kakor komu paše. Mogoče je pa nekomu tvoje ime čudno in neatraktivno, ali pa ime tvojih otrok. Ti pomsili malo in se umiri. Vsak starš zase ve. S čim vse se ne ukvarjate nekateri.

clock-img

05.07.2006, 13:59

clock-img

Irena88

pencil-img

229

A imaš v mislih Gaber, Ajda, Tisa...??? Meni osebno so to čist fajn imenauser posted image

clock-img

05.07.2006, 14:00

clock-img

Anonimen

joj ne vem no meni taka imena niso všeč sj vem da ma vsek svoje mnenje samo mal pomislite kaj bo ko odrastejo..

kako je pa tvojim ime?

clock-img

05.07.2006, 14:04

clock-img

Anonimen

uau kok ste me kuj linčale.......upsss....
sj nism tko misnla no..samo da bi dala ime ko je napisano v potu pod mojim mi pa naglavo ne pade...

clock-img

05.07.2006, 14:06

clock-img

Anonimen

Ja, tud prav.

clock-img

05.07.2006, 14:07

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

kako je pa tvojim ime?

Po tickerju sodeč jih še nima.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

05.07.2006, 14:08

clock-img

Anonimen

no sj sm napisal da ma vsak svoje mnjenje..kajne?

clock-img

05.07.2006, 14:10

clock-img

Abby

pencil-img

617

Saj eni grejo res predaleč s tem, kakšna čudna imena dajo otrokom. Namesto, da bi izbrali ime glede na pomen, kot včasih, je zdaj prevladujoč trend všečnosti, ta pa ni univerzalna. Vsake oči imajo svojega malarja in meni pač niso všeč razni Žlgnj-ji in Brljuš-i.

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

clock-img

05.07.2006, 14:14

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

IZVIRNO SPOROČILO: tinyP

no sj sm napisal da ma vsak svoje mnjenje..kajne?

Seveda ima vsak svoje mnenje, ampak še vedno ne vemo katera imena TOČNO te motijo. Bor, Tisa,Gaber, Jonatan? AL kakšna bolj eksplicitna?

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

05.07.2006, 14:31

clock-img

Anonimen

meni pač niso všeč razni Žlgnj-ji in Brljuš-i.

Zanimivo, kaj pa je to, ime za fantka ali punčko. Zanimivo, ni kaj.

clock-img

05.07.2006, 14:49

clock-img

petraz

pencil-img

1328

To je stvar želja in okusov.... Mene osebno nič ne motijo "drugačna", nenavadna imena, ena so prav lepa. Vendar pa ti dam prav, da izraziš svoje mnenje, a ne!?user posted image

clock-img

05.07.2006, 15:24

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

TinyP kakšna imena pa bi ti dala svojim otrokom?

clock-img

05.07.2006, 17:20

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Mislim, da je ona imela v mislih ti dve imeni, ki sta se zadnje čase pojavljali po forumu - Zojareja in Janvid. Je pa res čisto odvisno, komu so kakšna imena čudna. Samo za primer: Kurčeslav glih ne bi dala svojemu otroku. user posted image  

clock-img

05.07.2006, 23:14

clock-img

cukerček

pencil-img

575

Kakor pač kdo želi, stvar okusa. Meni so zelo všeč nenavadna, nevsakdanja imena ampak jaz bi dvakrat premislila preden bi otroka zaznamovala z imenom za vse življnje, saj imajo otroci že tako ali tako dovolj težav in problemov med odraščanjem in svojemu otroku nebi dala imena iz katerega bi se lahko drugi otroci norčevali, saj bi tak bilo odraščanje še težje, nikakor nočem da se moj otrok sramuje svojega imena in na koncu še zaradi imena sovraži starše, ki so mu ime dali

ampak to je stvar odločitve in okusa staršev

clock-img

12.07.2006, 20:54

clock-img

Anonimen

A zdej si pa rep med noge stisnila in ne upaš povedat kako je ime tvojim otrokom...mislim halooooooo...

clock-img

12.07.2006, 21:02

clock-img

Anonimen

Bi dala tako "nenavadno, neobičajno" ime, če bi mi bilo zelo zelo všeč in bi že leta vnaprej vedela (ali pa v trenutku, ko bi ga slišala), da bo mojemu otroku tako ime. Če bi to bilo iz srca, bi ga tudi otrok in okolica na ta način dojemala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem