cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jesenice-epiduralna

clock-img

21.07.2006, 13:35

clock-img

Anonimen

plis nj mi ena pove kako je na jesenicah v porodnišnici  z epiduralno???

ali se moraš takoj odločit ali lahko tik pred porodom??

če ima katera take izkušnje tam?

ali je lažje z EA ali kako??

hvala za odgovore!!

clock-img

21.07.2006, 15:22

clock-img

tascha

pencil-img

482

Prej moraš na nek posvet, da ti povejo vse o tem, pa takrat se prijaveš. Ni pa potem nujno, da  tudi rodiš potem z EA.
Je ful lažje kot naravno, vsaj jaz zagovarjam to. Sem pa prveč probala naravno, pa ti povem, da sploh ni primerjave. Čas okrevanja je pri EA ful hitrejši.

Če te pa še kaj zanima, mi piši na ZS, pa ti povem. Se mi zdejle ne da ful pisat.user posted image

clock-img

21.07.2006, 22:24

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

ja res, najprej moras na posvet, kjer ti povejo vse o EA... na dan poroda pa je tvoja odlocitev ali z ali brez

Mami, pika moja!

clock-img

21.07.2006, 23:20

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

posveti glede EA so na Jesenicah vsak torek ob 13 uri.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

31.07.2006, 10:34

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Ja, posvet je obvezen. Meni je bilo luštno, ker so nas peljali tudi v porodno sobo (je bila ravno prazna) in nam razložili celoten potek.
Na dan poroda te vprašajo, če želiš EA. Ko ti vstavijo kateter, si lahko še vseeno premisliš in ti analgetika ne dovajajo, ampak verjemi, da če boš imela kateter, si boš želela EA. Jaz sem bila na začetku na umetnih popadkih in me je resnično bolelo kot user posted image , potem pa sem dobila svoje in še EA in je bilo super. Sicer sem vse čutila in tudi vedela sem, kdaj moram pritisnit, ampak kakšnih hudih bolečin pa res ni bilo. Priporočam user posted image !

Če rabiš še kakšno informacijo, se mi javi privat.

SREČNOuser posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

01.08.2006, 18:24

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

najprej posvet ob torkih.Fajn je, ker če je prazna porodna ti vse razkažejo.
Ko prideš pa seveda taprvo povej da jo želiš. Pri men je šel 2.porod hitro in sem mela že kar enkaj svojih popadkov, ker moraš čakat da  pride anasteziolog gor in vse prprav pa kr neky časa traja....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem