cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jajček za fruštek

clock-img

13.12.2005, 10:20

clock-img

Anonimen

kolikokrat na teden jejo vaši 1,5 letniki jajce..recimo za zajtrk umešano. naša ga obožuje, nočm pa pretiravat. zdej smo pristal pri 2x na teden. a pretiravamo al bi ji ga lahko dala večkrat?

clock-img

13.12.2005, 10:48

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Naša ga je tako 1× do 2× na teden, nočmo pretiravat, bi ga pa vsak dan če bi lahko itak. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

13.12.2005, 10:53

clock-img

Mimi*

pencil-img

221

Mislim,da je dvakrat čist dost.
Če pomisliš,da druga hrana vsebuje tud cel kup jajcuser posted image

Pri nas je na jedilniku največ dvakrat tedensko.....ga imava midva zelooo rada-jajce na okouser posted image  namreč

clock-img

13.12.2005, 11:16

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pr nas tud 3x dobi jajce...sem tok srecna kadar izrazi zeljo in rece "acka" da mu jih z veseljem nardim..poje mi pa tud vse :)

clock-img

13.12.2005, 13:32

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Joj, jaz se pa na jajca kr premalokrat spomnim, tako da morda jih dobi 1x na 14 dni.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

13.12.2005, 20:47

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Naš user posted image obožuje jejčke tako da vsaj 2-3X tedensko poje jajčko,pa hrenovke so mu tudi zakon.Januarja bo star 2leti.

Lp,Petrauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem