cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izkušnje z osebnim trenerjem

clock-img

17.04.2007, 13:55

clock-img

lolita_0

pencil-img

76

Živijo,
že dalj časa se odločam za osebnega trnerja, ki bi mi pomagal malo preoblikovati postavo in izgubiti nekaj kil, pa me zanima, kakšne izkušnje imate s tem, ker pravijo, da ni najbolj poceni?

clock-img

17.04.2007, 14:21

clock-img

srki

pencil-img

9222

Verjetno res ni poceni. Izkušenj nimam, tudi ne poznam nobene. OK, svetovala ti nisem, menim pa, da si sama sebi lahko dober trener, pa tudi že v vseh revijah, cajtngih in netu imaš razno-razne vaje za preoblikovanje telesa. Pa še prišparala boš.

clock-img

20.04.2007, 21:22

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Jaz pa trenutno treniram s kolegico in imava skupaj osebnega trenerja.
Ti moram priznat, da imam dosti bolj učinkovite treninge zdaj kot pa prej, ko sem trenirala sama. Pa šele zdaj vidim kake vse napake sem prej delala.
Vem, da ni poceni, a tokrat sem se res odločila naredit nekaj zase in ko vidim rezultate mi ni žal.
Če rabiš kako informacijo, mi piši na ZS.
Na spletni strani www.mojtrener.com pa imajo zdaj neke akcije, glede osebnih trenerjev.
Laho pa si pogledaš tudi spletno stran http://www.mihatrener.com/ . Imaš tudi cenike in nekaj opisov.

Upam, da sem ti kako pomagalauser posted image

Lep pozdrav

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem