za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Na vse se obračam z zelo veliko prošnjo: včeraj popoldan se je v Solkanu izgubila črna nemška doga z imenom Very. Je še mlada (8 mes), na sebi ima povodec. Ker se je zelo prestrašila vlaka, je zbežala in se verjetno izogiba ljudem. Če jo kdorkoli vidi ali o njej karkoli sliši, naj lastnico lepo prosim obvesti na 040/219576.
HVALA!
16.06.2010, 14:47
alma82
548
Me je kar pri srčku stisnilo Upam da jo kmalu najdete. Upam da se ni kam zapletla z povodcem in da je ujeta na enem mestu ... Ste jo mogoče že našli?
17.06.2010, 13:07
Anonimen
Ja, včeraj so mi sporočili, da so psičko po 3 dneh končno našli.
19.06.2010, 22:11
Fargesia
5014
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
Ja, včeraj so mi sporočili, da so psičko po 3 dneh končno našli.
20.06.2010, 17:08
honey
2567
Super Ampak moram priznat, da sem najprej, ko sem prebrala sporočilo, da se je revica izgubila, pomislila - joj, kako se bodo šele ljudje prestrašili, ko jo bodo videli Glede na velikost nemške doge in njen videz mislim, da se je marsikdo zelo prestrašil