cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izguba službe- plačilni razred

clock-img

25.04.2013, 21:19

clock-img

nokiamb

pencil-img

88

Pozdravljane,
porosim če katera ve, ali naj se javi sprememba na center za socialno, da je mož izgubil službo oziroma kdaj?
da bi nam na novo izračunali plačilni razred za vrtec?
hvala.

clock-img

25.04.2013, 21:45

clock-img

petea

pencil-img

5336

Pred nekaj dnevi je tekla debata o tem tukaj

torej, ko dobi zadnjo plačo oz. zadnje nadomestilo za brezposelnost (z zavoda za zaposlovanje), v roku 8 dni od nakazila javita spremembo na CSD, z naslednjim mesecem začnejo upoštevati.

clock-img

07.06.2013, 21:08

clock-img

nokiamb

pencil-img

88

Ja, res je. dokler dobiva nadomestilo, kljub temu da je 3x nižje od plače mi ne bodo na novo izračunali plačilnega razreda. Ker mu nadomestilo pripada 9 mesecev bomo še 9 mesecev plačevali tako visok znesek za vrtec.
Sem jih na centru za socialno vprašala, kdaj pa bodo potem to poračunali in nam vrnili?
in odgovor: ne bo se nič poračunalo in vrnilo.
Torej ob 3x nižji plači bomo še vedno plačevali vrtec 250 eur user posted image   a je to res možno? da imamo tako napisane zakone?
kaj bi bilo (bog ne daj) da še jaz izgubim službo? bi se morala odpovedati nadomestilu, da bi bila čisto brez dohodkov da bi nam vrtec znižačli ali pa bi morala otroka izpisati iz vrtca?  grozaaaa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem