cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

istra-fkk

clock-img

30.06.2008, 14:47

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Kateri nudistični kamp v istri nam priporočate -da ima senco za šotor in na plaži,da je lahek dostop v vodo-z malim otrokom(da niso stopnice ,skale)da imajo za otroke animacije in da je zvečer tišina(v samem kampu)

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

30.06.2008, 20:35

clock-img

thunder

pencil-img

302

Jst navijam za Solaris (Lanterna)  - sem hodimo že ker nekaj let. Super gostje, zelooo miren kamp. Všeč pa mi je tudi Koversada (Vrsar) - ta je tudi malo večji, veliko imjo igral, urejen, imajo prav en del plaže za otroke - mivka!

clock-img

30.06.2008, 20:46

clock-img

3jesončki

pencil-img

103

valalta - rovinj
plaže fenomenalne, sence malo manj.

clock-img

30.06.2008, 20:46

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Pa je v Solarisu plaža primerna za otroke? Lani smo bili namreč v naselju apartmajev Lanterna, ki se ga Solaris drži in tam je bilo zelo skalnato.

clock-img

30.06.2008, 20:49

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Fkk kamp Istra, Poreč. Velik kamp, urejen in čist, sence dovolj, plaža lepa. Sem bla pa nazadnje 3 leta nazaj tam, tko da ne garantiram da je še isto lepo user posted image

http://www.camping-adriatic.com/hrvaska/istra/porec/naturist/kamp/istra (če je smatrano kot reklama me zbrišite, namen je pokazat kako reč izgleda)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

30.06.2008, 20:56

clock-img

jooly

pencil-img

932

Oj Laubica, jst sem še vedno za Koversado. Sem tud letos že bla tam 1 teden. Če rabiš kaj več, pa itak veš kje me najdeš user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

30.06.2008, 20:58

clock-img

thunder

pencil-img

302

Pi-kica ja tisti predel pri  Lanterni je res sklanat in totalno neprimeren za otroke. Mi se držimo plaže pod restvracijo, ki ima bazen - to je cca 300 m naprej (al pa celo več ) od tega skalovja. Tam so kamenčki na plaži, v vodi pa je mivka. Nam je nekako zelo prirasel k srcu. ravno v četrtek se ponovno odpravljamo tja user posted image . Imamo šotor, otroka sta stara 8 in 3 leta in zeloooo uživata. Tja smo začeli hodit, ko je bil starejši sin star 8 mesecev. Všeč mi je sploh ker je zeloooo urejen (čistilke non stop čistijo wc-je, tuše in predel, kjer se pomiva posoda).

clock-img

30.06.2008, 21:37

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Tunder-mi smo lani bili za 3 dni tam in se možu ful dopade -samo takrat so bili vsak dan taki valovi da se nisi mogel kopat-povej ali tam več krat tako piha????????????Drugač nam je pa ful všeč ta kamp.Tudi mi smo bili pod bazenom v senčki -mali se je pa v bazenu kopal ker je bilo tako valovito morjeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

30.06.2008, 22:18

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Če se bomo tudi mi odločili za Solaris, pa se mogoče srečamouser posted image Krenemo namreč danes teden, torej v ponedeljek.

clock-img

30.06.2008, 23:11

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Mi gremo 14.7. -boš še tam?????????

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

30.06.2008, 23:17

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Če bo še kaj denarjauser posted image Planiramo deset do štirinajst dni, kakor nam bo.

clock-img

30.06.2008, 23:22

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Sicer pa se ne morem odločit ali Solaris ali Polari v Rovinju, ki ima tudi FKK del. 

clock-img

01.07.2008, 07:32

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

No lepo se imej user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem