cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ima kdo za podariti morskega prašička

clock-img

09.03.2011, 10:41

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

kot že naslov pove.ima katera za podariti???okolica murske sobote??naš 6letnik si ga zelo želi že 2tedna......če ne bo drugače,ga bomo morali kupituser posted image

clock-img

09.03.2011, 10:43

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Hm, mogoče bom malo žleht. Jaz bi mela nov avto, če ma kdo za podarit.... Sem žleht... Poglej malo na bolhi, ali pa med kakimi živalskimi oglasi podarim....

PA sploh razmisli, če ga želite imet.. Otroci si želijo, mamam pa nakopljejo delo, ko se ga po enem tednu naveličajo, ker ga ne morejo vlačit in cartljat.

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 9.3.2011 10:46:40 >

clock-img

09.03.2011, 11:19

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

želimo ga..razmislili smo....jaz tud imam rada take živali,in imela sem v otroštvu dosti morskih prašičkov...user posted image

clock-img

09.03.2011, 13:41

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Potem pa res poskusi pri kakšnih malih oglasih, če ne želiš v nakup. Pa veliko sreče z novim družinskim članom.

clock-img

09.03.2011, 14:20

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

http://www.podarimo.si/podarim/c100300/glodalci/stran-1
Mogoče boš tukaj kaj našla. Lp user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

09.03.2011, 14:21

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Sem ti poslala ZSuser posted image

clock-img

10.03.2011, 07:33

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Jaz podarim skupaj s kletko dve samički (sestrici), saj je za njih znano, da niso radi sami in jim hitro postane dolgčas. Sta obe dolgodlaki. Imam tudi slike, ki jih lahko pošljem na mail.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem