cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

iščem igro Zofijin svet

clock-img

07.12.2006, 10:22

clock-img

cincamarinca

pencil-img

50

Živjo!

Torej... Iščem družabno igro zofijin svet. Kjerkoli v Ljubljani sem pogledala, se je ne da dobit. Ali kdo ve, kje v Sloveniji bi se jo dalo kupit?

LP, cinca

clock-img

07.12.2006, 10:32

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Poskusi poklicati proizvajalca; na škatli piše, da sta to Pompe d.o.o, Glavni trg 17b, Maribor in Laser plus d.o.o., Čevljarska 2, Ljubljana.

clock-img

07.12.2006, 11:07

clock-img

cincamarinca

pencil-img

50

sem že poskusila, pa nimajo. Ravno zato me zanima, če je slučajno še kje v kakšni trgovini "pozabljen izvod"...

clock-img

07.12.2006, 12:01

clock-img

Veverička

pencil-img

324

Hej,
jaz jo imam doma, še nikoli uporabljeno. Je pa odprta, ker sem pogledala, kako zgleda - pa mi ni bila privlačna na izgled in sem jo kar pospravila nazaj v škatlo.user posted image user posted image
Tako, da... če te zanima, jo prodam.

clock-img

07.12.2006, 12:04

clock-img

cincamarinca

pencil-img

50

odkod pa si? pa še cena me zanima. (se moram pa tudi z možem zmenit, ker sva zjutraj govorila tudi o "rabljeni" - ampak jo bova dala za darilo, tako da ni bil najbolj navdušen, da bi kakšno rabljeno nabavila; meni se sicer ne zdi slaba ideja)

clock-img

07.12.2006, 12:05

clock-img

cincamarinca

pencil-img

50

ja, sem videla, da si iz MB...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem