cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hujšanje po koncu dojenja

clock-img

12.01.2009, 12:39

clock-img

pepa6

pencil-img

323

Pozdravljene!

Zanima me ali je katera začela "hujšat" ko je še dojila, in kaj je jedla, ali je mogoče sam telovadla, brez diete-recimo manj sladkarij. In še nekaj me zanima, kdaj se začele z hujšanjem in dieto, ko ste nehala dojit, in ali ste morale v hujšanje in oblikovanje telesa vložit veliko energije ali ne?

clock-img

12.01.2009, 12:53

clock-img

JaLuca

pencil-img

478

Nisem rabla hujšat............vse pokurilauser posted image

clock-img

12.01.2009, 12:56

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Z razgibavanjem, rekreacijo sem začela takoj, ko so me nehali boleti šivi in ko je bilo konec čišče, se pravi nekje 2,5meseca po porodu.
Začela sem postopoma, sprva le hitra hoja, doma razni trebušnjaki, potem sobno kolo za par minut, spomladi sem bila kar precej na svojem kolesu, 6mesecev po porodu pa sem začela tudi tekat.
In ja, pri meni je občutna razlika, kljub temu, da mi po porodu ni ostalo kaj prida kg, je do enakih rezultatov kot prej težje prit, oziroma se moraš bolj potruditi.
Načeloma pazim kaj jem, pijem v večini vodo, med dojenjem sem pila tudi čaj za dojenje (dojila sem 18m), v glavnem jasno mi je bilo, da brez truda ne bom imela lepe postave, zato pa se trudimuser posted image


_____________________________

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

12.01.2009, 13:11

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Jaz sem 11 mesecev in pol po porodu in jo še dojim. Jo pa dojim popoldan, zvečer in ponoči.

Sem pa pričela s hujšanjem pred 1 tednom in to kar drastično...Nič krompirja, nič iz bele moke (testenin, kruha, .....), nič iz belega in ostalih sladkorjev, v glavnem je dieta proti candidi. Na mleku samem, količini se ne pozna, predvsem pa pijem dovolj in po mojem mnenju je mleka od tega dovolj.

Ima pa naša tole bolj za crkljanje kot za hranjenje, se mi zdi.

clock-img

12.01.2009, 14:52

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Jaz sem takoj ko sem prišla iz porodnišnice pričela s telovadbo, prvo z vajami, ki so nam jih dali v porodnišnici za krčenje maternice nato postopoma  z vedno težjimi vajami in z zelo dolgimi sprehodi. Tudi pri hrani sem malo bolj pazila (čepraj jaz jem vedno zelo zdravo). Jedla sem samo hrano brez sladkarij predvsem mineštice, ogromno zelenjave in sadja... pila sem kompote kompote in vodo,  tako da sem bila v enem mesecu po porodu kot pred nosečnostjo. Mleka sem imela obakrat veliko tako da sem jih dojila do 13 meseca. Glede na moje izkušnje že zaradi dojenja samega ogromno pokuriš pomembno je samo da v telo ne vnašaš nepotrebnih maščob in sladkorja tako da že avtomatično shujšaš brez dosti truda. z majhnim otrokom pa se tudi dosti migaš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem