cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hudobna tašča

clock-img

01.08.2013, 19:13

clock-img

nicka28

pencil-img

1

Pozdravljene, 4 leta nazaj sem rodila s carskim rezom pozno zvečer. Bila sem pod splošno anestezijo. Moji starši, tast in tašča so čakali na rojstvo pri mojih starših doma. Malo zatem, ko so izvedeli, da sem rodila, je tašča rekla, da je utrujena in da gre domov. A hudobna kot je .... kaj je naredila!? Šla je v porodnišnico
... po poklicu je medicinska sestra in pozna tamkajšnje zdravstveno osebje ... no ... poklicala je babico .
. ta ji je mojega sina pokazala ŠE PREDEN SEM GA JAZ VIDELA IN BREZ MOJEGA DOVOLJENJA. Bila sem prizadeta in še zmeraj sem. Misel na to, da ga je moja največja sovražnica (saj se od nekdaj ne razumeva, ker je res polna hudobije) videla pred mano, me ubija :( Ali ve nebi bile prizadete?user posted image ?

< Sporočilo je popravil nicka28 -- 1.8.2013 19:20:12 >

clock-img

01.08.2013, 19:21

clock-img

liliana

pencil-img

10282

user posted image user posted image

clock-img

01.08.2013, 19:40

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

No, sem vedla, da RR šteka. Ampak, da pošilja post 4 leta, to pa je tu mač. Moderatorji, dajte malo na hitrosti delat!

clock-img

01.08.2013, 20:18

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Po 4 letih bi že zdavnaj pozabila, ker mi ni dolgčas v življenju...

clock-img

01.08.2013, 20:22

clock-img

astrid1

pencil-img

896

IZVIRNO SPOROČILO: nicka28

Pozdravljene, 4 leta nazaj sem rodila s carskim rezom pozno zvečer. Bila sem pod splošno anestezijo. Moji starši, tast in tašča so čakali na rojstvo pri mojih starših doma. Malo zatem, ko so izvedeli, da sem rodila, je tašča rekla, da je utrujena in da gre domov. A hudobna kot je .... kaj je naredila!? Šla je v porodnišnico
... po poklicu je medicinska sestra in pozna tamkajšnje zdravstveno osebje ... no ... poklicala je babico .
. ta ji je mojega sina pokazala ŠE PREDEN SEM GA JAZ VIDELA IN BREZ MOJEGA DOVOLJENJA. Bila sem prizadeta in še zmeraj sem. Misel na to, da ga je moja največja sovražnica (saj se od nekdaj ne razumeva, ker je res polna hudobije) videla pred mano, me ubija :( Ali ve nebi bile prizadete?user posted image ?

Pa se ti sploh da biti jezna in zagrenjena 4 leta? A ti res misliš, da je hotela videti dojenčka samo zato, da boš ti 4 leta kuhala mulo? Mogoče pa je hotela zgolj videti vnuka, ker ga je bila vesela.

< Sporočilo je popravil astrid1 -- 1.8.2013 20:23:23 >

clock-img

01.08.2013, 21:06

clock-img

patrino

pencil-img

2142

o ljubi jezus user posted image

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

01.08.2013, 21:33

clock-img

_Tami_

pencil-img

30

Vročina seka, a ne?

Get over it.

clock-img

01.08.2013, 21:37

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

a ni to kisla kumarca?
metulj je vsaj fotko gob pokazala, da smo vedli da se v živo dogaja, tukaj pa nobenega dokaza, slike iz CCTV kamerce kako se tašča šunja na zaprt oddelek..

hmmm..

da pomagam:
evo tašče šunjalice (iz leta 2013):
user posted image

clock-img

01.08.2013, 22:35

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

user posted image user posted image

podpis!

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

02.08.2013, 14:08

clock-img

buča

pencil-img

825

joj, kaj takega...ne bom vprašala, a se ti res da, ampak, a se vama res da? življenje je eno samo, da imaš 4 leta že to v glavi-saj te bo pobralo-preboli in živi naprej-če je sploh kaj za preboleti...eni res dramatizirateuser posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

clock-img

02.08.2013, 14:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.08.2013, 10:02

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Sprijazni se,.. vem pa, da ni prijetno, sploh če je to nekdo, ki ga ne maraš. Jaz sem svojo novico, da sem noseča želela sporočiti prijateljem na partnerjevem rd, pa sem izvedela, da so vsi že vedeli, ker je kolega nekje slišal in povedal pred mano. Mi tudi ni bilo prijetno, ampak sem prebolela.

clock-img

06.08.2013, 07:58

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Moji starši, ...( Ali ve nebi bile prizadete?user posted image ?

Provokacija.

clock-img

06.08.2013, 08:52

clock-img

Barbi5

pencil-img

139

Jaz pa mislim, da je problem nekje drugje. No, seveda v tašči, ampak očitno je sedaj "bruhnilo" iz nje.
NE SEKIRAJ SE, ni vredna, hudič...tašča tega. Sploh pa za nazaj. Po mojem bi ji takoj tedaj, pred 4 leti, morala povedati. Vsaj jaz sem spoznala, da je treba takoj, za nazaj je brezveze.
Posveti se otročku, tašča ni tega vredna. Srečno.

clock-img

14.08.2013, 10:46

clock-img

Knez_

pencil-img

11

še en podpis

LpD.
Hipnoza - hipnoterapija!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem