cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hrček-pomoč!

clock-img

29.05.2008, 08:16

clock-img

staši

pencil-img

367

Naš hrček ima prevelike krempeljčke(prste),kaj naj storimo ker odstrič mu verjetno ne morem.Sem iskala kaj o tem po internetu pa vse piše samo tole ne .Hvala

clock-img

29.05.2008, 08:24

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

V Ljubljani na Univerzi ... Cesta v Mestni Log ... imajo oddelek za hrcke, zajcke, podgane, papige ... poklici tja in vprasaj kako in kaj ... st. 01/477-92-77 - to je stevilka za pse in macke, pa reci, naj te vezejo tja.

PS: Ne vem pa iz kod si.

Lp, Ursa

clock-img

29.05.2008, 08:29

clock-img

staši

pencil-img

367

Primorska!Vseeno hvala

clock-img

29.05.2008, 11:45

clock-img

pejka

pencil-img

217

Živjo!

Jest imam doma morskega prašička in mu sama postrižem predolge kremplje. Bi bilo predrago če bi ga vsakič vozila k vezterinarju, ker mu jih moram striči najmanj enkrat na mesec.

Najbolje je, da mu postrižeš z škarjami, ki jih kupiš v trgovini za živali prav v ta namen, drugače pa gre lepo tudi z navadnim ščipalnikom za nohte. Naj ti hrčka nekdo prime, ti mu primi tačko in lepo postrizi en noht za drugim. Paziti moraš, da ti ne spodmakne nogice in da ga ne urežeš. Noht odrežeš samo toliko, da ne porežeš še žilic. Če ima hrček bele nohte se lepo vidi, kje se začnejo žilice - roza barva. Tko da odreži kakšna dva milimetra stran od roza barve, ker mu drugače lahko potem full teče kri, pa še zabolelo ga bo in bo zacvilil.

Upam, da ti bo uspelo. Če ne pa pojdi do veterinarja in naj ti najprej oni pokažejo, nato pa poskusiš še sama. Sploh ni tako zakomplicirano.

clock-img

29.05.2008, 12:44

clock-img

staši

pencil-img

367

bom probala ,si nisem upala ker nisem vedla  ali  mu lahko strižem.Hvala

clock-img

29.05.2008, 19:37

clock-img

staši

pencil-img

367

smo danes popoldne z otroci to rešili ,pa je bil kar priden ,samo dvakrat me je ugriznil.Pa še nekaj me zanima ,naš hrček je punca in bo septembra stara eno leto ,do nedavno je bila lepa okrogla zdaj pa je prava suhica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem