cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hlačne plenice

clock-img

01.10.2008, 08:41

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Razmišljam o tem, da bi za malčka kupila hlačne plenice.

kako se kaj obnesejo, a držijo manj urina kot klasične plenice? Kako so primerne za ponoči? Katero firmo priporočate?

Hvala. user posted image

mojeustvarjanje

clock-img

01.10.2008, 09:06

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Mi imamo Pamperske številka 5. Jaz jih za ponoči ne bi dala, ker so bolj "gibljive" na ritkiuser posted image  kot tiste klasične, ki jih zapnemo z ježki.

Cvetim...

clock-img

01.10.2008, 09:11

clock-img

tanci6

pencil-img

65

Mi imamo Pamperske, po novem pa tudi Mullerjeve. Tudi ponoči. Res pa je, da se že odvajamo plenic in da hčerka veliko manj lula ponoči, včasih se zbudi tudi suha. Mislim, da bi vseeno morale vpijati tudi večje količine urina.

clock-img

01.10.2008, 09:29

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Let s go smo imeli, tudi ponoči . S tem da, moja je punčka in baje se te pleničke če niso tesne ne obnesejo na fantkih. So pa hlačke praktične če si pri zdravniku, al v avtu , kje zunaj, pri sorodnikih,.. ti otroka ni potrebno leže preoblačit.
Malo bolj je problematično če je pokakan,...ne moreš paketka narest. ( nasvet: imej vrečkico v torbi )

Se pa tudi tu navadiš in če je res pokakan greš lepo na WC z njim, ga posedeš gor na školjko ko daš plenico dol, obrišeš s papirji, potem še z vlažilnimi robčki pa če je hudo podelan še pod pipo, nazaj do škojlke, pokrov dol, se vsedeš, daš te hlačke gor in ga počasi še oblečeš. ( govorim če ni previjalnice )

Men so bile fajn

< Sporočilo je popravil Meceno -- 1.10.2008 9:31:15 >

clock-img

01.10.2008, 10:21

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Že prakticiramo halčne, tudi ponoči, pa čisto fajn držijo, pa za v vrtec tudi....Pampres mislim da 5.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

01.10.2008, 11:45

clock-img

*piškotek*

pencil-img

1001

Mi pa imamo fantka, uporabljamo hlačne plenice od Pampers (oz.smo jih čez poletje), samo za ponoči pa nikoli, ker se mi zdi, da že čez dan bolj malo "zdržijo". Se mi zdi da ima prej polno pleničko in mu kar hitro premočijo. Če se pokaka je res bolj kriza, ker je ne moreš dat v paket. Čeprav sem pa zadnji paket plenic kupila (mislim da v Milerju) pa imajo zadaj na plenički tak samolepilni trak, da ko je plenička zanič jo enako zložiš kot navadno in s tistim trakom zalepiš eno stran. So pa res praktične, sploh če si kje na poti, obiskih, nakupih,... ker ni treba da otrok leži. Ravno zaradi tega jih pa pozimi ne bomo uporabljali, ker ima oblečene žabice, in moraš potem celega slečt, da mu daš tiste pleničke gor (se mi ne zdijo tako praktične za zimski čas).

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

clock-img

01.10.2008, 13:05

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Razmišljala sem o teh plenicah zato, ker mi mali vztrajno vstaja, ko ga previjam in ga je zelo težko previt. Tako pa bi mu te "hlačke" samo oblekla pa je konc.

Za ponoči pa bi obdržala klasične plenice.

Samo zanima me, vse pišete, da imate plenice 5, ali obstajajo takšne plenice 4 tudi? Da ne bom zastonj iskala po trgovinah.

mojeustvarjanje

clock-img

01.10.2008, 13:08

clock-img

*piškotek*

pencil-img

1001

IZVIRNO SPOROČILO: bodoča
Samo zanima me, vse pišete, da imate plenice 5, ali obstajajo takšne plenice 4 tudi? Da ne bom zastonj iskala po trgovinah.

Ja, obstajajo tudi manjše, naš ima 4 user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

clock-img

09.08.2021, 18:49

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

404

Ali ima katera št 4 od Lumpija, če to sploh obstaja, ker 5 sem zasledila. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem