cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hiša z notranjim bazenom

clock-img

17.09.2006, 22:30

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Ali ima kdo izkušnje s tem? A ima mogoče doma kdo notranji bazen? Je kdo zasledil kje primerke slik?

Lep večeruser posted image

clock-img

17.09.2006, 22:42

clock-img

rija

pencil-img

15589

Mi ga še zunaj ne bomo naredili, se ne splača. Za noter pa imam isto mnenje.
Sem pa slišala, da je velik problem z vlažnostjo v prostoru.....user posted image

Če pa se boš vseeno odločila ti lahko prodam (ugodno sevedauser posted image ) kompletno vrhunsko tehniko in ploščice.....user posted image

clock-img

18.09.2006, 08:46

clock-img

mika

pencil-img

6485

moj sošolec in njegova žena imata notranji bazen, v prostoru poleg dnevne sobe. Na steni med dnevno in bazenom pa kamin, ki ima steklo na obeh straneh in se ogenj vidi v dnevni sobi in pri bazenu. Ful dobro, resuser posted image . Slikic pa nimam, žal. Problem z vlago se da rešit, to ti bo najbolje svetoval projektant, mogoče pa ti bo Pikec več vedla povedat.

clock-img

18.09.2006, 08:58

clock-img

Anonimen

KASNEJE, KO BO ČAS VEČ NAPIŠEM

Ups črkeuser posted image

clock-img

18.09.2006, 09:01

clock-img

corfu

pencil-img

3829

HVALA!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2006, 16:36

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Mene pa zanima, koliko takšna stvar stane. Midva sva se ravno včeraj pogovarjala, da bi imela bazen, ampak notranji, ker podnebje je pri nas takšno, da se po mojem ne splača imet zunanjega skor...

clock-img

18.09.2006, 17:12

clock-img

Anonimen

Oj,

Lepim link - model bazenov je prestige, na linku so tudi cene
http://www.adriapool.com/ 

user posted image

user posted image

user posted image

evo še link na cene:

http://www.histi.si/zasebni-cenik.php

clock-img

19.09.2006, 08:41

clock-img

Poka

pencil-img

1696

No, sam nebi mela takega ki zasede 90% bajte user posted image

clock-img

19.09.2006, 09:35

clock-img

Anonimen

Zakaj jaz ne najdem cen?

clock-img

19.09.2006, 19:29

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

No, sam nebi mela takega ki zasede 90% bajte user posted image

Te pa si malo večjo bano kupiuser posted image

clock-img

20.09.2006, 10:14

clock-img

Anonimen

Od kje naprej pa se sučejo cene takih bazenov? Ker sploh nimam občutka koliko naj bi to stalo.

clock-img

20.09.2006, 23:24

clock-img

rija

pencil-img

15589

Cene tapravih bazenov, brez zimskega vrta okrog 5 mio....vsaj meni so dali tak predračun....user posted image user posted image user posted image  samo za beton so hoteli 2 mio.....in seveda smo investicijo skenslali....user posted image

clock-img

21.09.2006, 09:10

clock-img

Poka

pencil-img

1696

In to za koliko kvadratov približno? Zimski vrt sicer za naju ni problem, ker je bil moj projektant na eni firmi za te stvari in bi to zastonj postavil, ampak 5 milijonov samo za bazen je res veliko- ampak navsezadnje je to luksuz. mislim, da moram začet šparat :)

Se da npr. če že imaš postavljeno hišo potem naknadno notri naredit tak bazen ali mora biti to predvideno že v načrtu? Pa imaš tam pač druge stvari tačas... Glede na to, da z nekim strojem verjetn luknjo skopljejo, in morajo prit nekak zraven, najbrž sprašujem neumnosti... ampak na te stvari se res ne spoznam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem