cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

glivično vnetje areole

clock-img

04.07.2010, 10:26

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Po vseh znakih sodeč (in tudi pogovoru z zdravnikom) imam glivično vnetje areoluser posted image  same bradavice so ok. Tud boli ali peče ne...kot da nič ne bi bilo. Areole pa so svetlo roza z rdečim robom, zelo suhe in razpokane na nekaterih mestih. Občutek je tak čuden. Najprej sem mislila, da imam samo razpokane zaradi dojenja...ampak nobena krema ni pomagala. Mali je star 5 mesecev...to vnetje pa se je pojavilo kak mesec dni nazaj. Pred tem nisem imela nobenih problemov.

In me zdaj zanima, če je katera imela ta problem...kako ga je rešila? Zdravnik mi je predlagal, da mažem s canestenom...ker me po daktarinu peče in boli za umret. Ker je vse že toliko ranjeno. Pri malem ni problem, ker skoraj ni videt, da bi imel glivice v ustih...pri sebi pa enostavno več ne upam poskusit z daktarinom...je res preveč hudo. Dr. je rekel, da naj mažem res samo okrog bradavic...in pred dojenjem pač za ziher spiram. Večinoma sem brez modrca, v bombažnih ohlapnih majicah.

Ima mogoče katera še kak nasvet? Flaške in nastavkov mali ne sprejme..

clock-img

05.07.2010, 00:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem