cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ginekolog v MB porodnišnici

clock-img

01.12.2009, 17:33

clock-img

Žaži

pencil-img

1195

Sem se odločila, da bom imela v MB napovedan CR čez 5 tednov. Ker se bom šele ta vikend tja selila, ne poznam nobenega ginekologa v porodnišnici in me zanima, katerega bi iz izkušenj priporočale da je stručko za CRuser posted image . Recimo, da imam na voljo izbiratiuser posted image

clock-img

01.12.2009, 17:59

clock-img

palacinka

pencil-img

8

mujezinović zagotovo.
lpk

clock-img

01.12.2009, 20:06

clock-img

mamči

pencil-img

1722

IZVIRNO SPOROČILO: palacinka

mujezinović zagotovo.
lpk

Res je.

clock-img

02.12.2009, 14:35

clock-img

aknela123

pencil-img

670

dr. tončka završnik

clock-img

02.12.2009, 14:39

clock-img

MATEJKA_

pencil-img

1170

OGRIZEK-PELKIČ
T. ZAVRŠNIK
F. MUJEZINOVIČ...

vse poznam... vsi super...

clock-img

22.12.2009, 20:39

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Moja ekipa: Janko, Sikošek, Turkota (ki ga več ni) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Janko je car!!! user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

07.01.2010, 14:01

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Moja G je dr. Bosiljeva in je fenomenalna, potem je Janko tudi zelo dober, pa da ne pozabim na Mujezinovića, ki je tudi dober. Slabe izkušnj epa imam z dr. Pelkičevo, ne zaradi strokovnosti, ampak, zaradi tega, ker se mi je zamerla, ko sem bila v P po prometni nesreči, in sem jo čakala celi dan za UZ, potem pa je enoi delala ob 10 zvečer, pa sem šla tudi jaz tja, pa sem ji rekla, pa me je tako nadrla, kaj si jaz mislim, da pa ona meni sedaj ne bo delala UZ ob 10 zvečer, pa da je že 24ur v službi, mislim grozno, jaz sem v tistem šoku samo jokala. P še zjutraj pri viziti mi je rekla, da mi bo delala UZ. Njen odnos je katastrofalen, nič človeški ni bil v tistem času ko sem ležala v njeni sobi.

clock-img

07.01.2010, 20:09

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: pupika
Njen odnos je katastrofalen, nič človeški ni bil v tistem času ko sem ležala v njeni sobi.

Že nekajkrat slišala...user posted image Če pa lepo plačaš, pa je je pri njej NS baje med in mleko...user posted image ja, in svoje pacientke tud ful lepo gleda, za ostale pa....user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

08.01.2010, 13:34

clock-img

BA2008

pencil-img

81

Dr. Damijana Bosilj - ni je boljše.v vseh pogledih se potrudi za svoje pacientke.

najin angelček Aljaž 14.12.2008 - 22.12.2008

clock-img

29.03.2010, 22:01

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: palacinka

mujezinović zagotovo.
lpk

podpis!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem