cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

eko čiščenja in čistila

clock-img

05.05.2011, 10:52

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Pozdrav,
Pred časom je bila neka gospodična pri meni doma in me obvestila o samih čistilih, ki jih uporabljamo v svojih stanovanjih, službah, itd. Sama sem bila presenečena koliko stvari vsebujejo sama čistila in kakšno škodo delajo našem zdravju. tako sem se odločila da tudi jaz pripomorem vsaj kapljico v morje glede ekologije in uporabi čistil, da jih izločim iz stanovanja in narave.In s tem ne škodujem več sebi in svoji družini, predvsem pa pazim tud na naravo.
- ni več onesnažena narava
- ne škodujem svoji družini z raznimi škodljivi stvarmi v čistilih
- ne jemjejo mi več čistila prostora v kopalnici in vseh drugih omarah
Res je super tale zadeva, sam aparat, kater bo res naredil revolucijo v gospodinstvu.
Vsa pohvala proizvajalcem,
zadovoljna stranka

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

05.05.2011, 14:04

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

In point tega posta je?
Ni reklama, ni opozorilo, ni priporocilo...!?

clock-img

06.05.2011, 10:21

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

In point tega posta je?
Ni reklama, ni opozorilo, ni priporocilo...!?

A kaj je point tega posta?
To da smo ljudje čist premalo obveščeni o škodljivosti čistil, oz. da ne beremo samih opozoril na čistilih.
V lokalu kjer sem delala je bilo na cetu od Lidla - W5, napisano da naj čistilo uporabljamo z zaščitnimi očalami in rokavicami. In ko enkrat to prebereš mal začneš razmišljat kaj je notri v čistilih.
Jaz sem samo hotela povedat da sem vesela da sem začela na drug način čistit in da mogoče še katera oseba mal pogleda in pazi bolj nase in na okolico.
Sicer pa reklama? A sem kaj pisala ker aparat al kaj, če komu naj kaj ni prav pa naj zbrišejo ta post user posted image .

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

12.07.2011, 15:52

clock-img

speaker226

pencil-img

8

Na področju eko čiščenja se dogajajo kar veliki koraki. Naprimer zadnjič sem naletel celo na objavo o ekološkem pranju vozila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem