cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

druga dostava Blažkovi družini

clock-img

25.09.2006, 11:19

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Tako, včeraj smo dostavili še pakete, ki so bili namenjeni Blažkovi družini. Jaz sem peljala vreče z Bazarja in 24.500 SIT, ki sem jih nafehtala okoli. Erdbeere in njena družinica so s Komende pripeljali poln avto robe (kombiniran voziček, kovter, plenice, obleke, ležalnik, ....), ki jih je na poti pri njej pustila Kerensa. Na pomoč je prišla še Teja N in njena družinica, ki se je ustavljala po poti in pobirala pakete na poti LJ-CE.

Pri družinici smo bili okoli 10.30. Ko smo vse zložili z avta, je nastal kar prijeten kup darovanega.

Sporočam vam še to, da je pomoč v pravih rokah. Vesela sem, da sem jih spoznala. Prav pomirjena sem, ker je očka en zelo nežen in umirjen gospod in bo kos malemu Blažku, Roku in Sari. Sem se malo bala, da bo kak prepotenten in grob možakar, pa se je iskazalo ravno nasprotno.

Blažek je v redu in pridno pridobiva težo. Očka ga že pomalo pestuje, pa ni pozabil povedati in pohvaliti, da je Blažek že v oblekicah in ni več nagec.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

25.09.2006, 11:58

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

veliko sreče Blažkovi družinici user posted image user posted image

šele ko se ti nekaj tako groznega zgodi, pozabiš na vse druge obrobne probleme

pa čestitke vsem, ki ste se podale na tako dolgo dobrodelno pto. user posted image  za ringarajo. zato mora obstajati!

iz malega zraste veliko

clock-img

25.09.2006, 12:39

clock-img

riders

pencil-img

475

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo, punce! Tole ste speljale čisto brez pompa.

Mene pa zanima nekaj: se mi zdi, da je pred časom Kerensa obljubljala, da bo dala sem gor seznam, kaj in koliko je bilo zbranega. A sem ga zgrešila al ga ni user posted image

clock-img

25.09.2006, 12:47

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Jaz osebno menim, da brezveze kakršenkoli seznam gor obešat, ker sama tudi ne vem kaj vse smo včeraj peljali, ker škatle so bile zalepljene in obljubim, da jih nisem šla odpirat pa čekirat kaj je notri....

clock-img

25.09.2006, 12:49

clock-img

riders

pencil-img

475

Ja, saj se strinjam s tabo in tudi nekatere članice so bile že takrat proti, ampak Kerensa je pač obljubila, pa ni bilo potem okrog tega več nič govora...

clock-img

25.09.2006, 13:49

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Tudi meni se zdi, da to ni potrebno... Oziroma bi bilo povsem odveč... Namen je bil dosežen.

clock-img

25.09.2006, 14:14

clock-img

Liya

pencil-img

298

Ne potrebujem seznama važno da je vse na cilju,a ni tako?user posted image

clock-img

26.09.2006, 08:02

clock-img

Anonimen

Riders, nisi ga zgrešila. Ker ga ni bilo. Iz treh razlogov:
1.) Večina RR-ovk je bila proti.
2.) Za 3/4 stvari ne vemo, katere so bile, ker so bile zapakirane.
3.) Objava seznama bi spodbudila še dodatno zgražanje nad reklamiranjem akcije.
Tako, da za tiste stvari, za katere vem, katere so bile, vem samo jaz. Za večino pa še sama ne vem.

clock-img

26.09.2006, 09:42

clock-img

riders

pencil-img

475

OK, vzeto na znanje user posted image

clock-img

27.09.2006, 18:52

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Super user posted image

Vso srečo družinici user posted image

Lp,
Wahoo RR

clock-img

04.10.2006, 21:38

clock-img

muška

pencil-img

3223

lepo, je tako lepe stvari brat user posted image

Sem pa tudi sama vesela, da je očka nežna duša user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem