cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dostop do zasebnih sporočil

clock-img

29.01.2009, 08:37

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Debate na forumih

Naše debate (debate v katerih sodelujem)

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server
error '80040e31'
Timeout expired

tole mi non stop izpisuje, ko kliknem gumb za zasebna sporočila. Dokler je bil še star izgled, ni delalo problemov, tole se mi pa non stop izpisuje (tudi po 15x na dan).

Prosim, če zadevo popravite, ker kdaj kak ZS tudi nujno rabim in ga čakam, potem se mi pa tole odpira......

clock-img

29.01.2009, 14:10

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Tudi meni se redno tole dogaja. Včasih komaj pridem do zasebnega sporočila.

-----------------------------------------------------------------
    Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

29.01.2009, 14:21

clock-img

mika

pencil-img

6485

Ja z Zs-i očitno nekaj ne štima, ker sem jaz vse svoje zbrisala, pa mi za prejeta sporočila še vedno piše, da jih imam 733 in imam skoraj poln nabiralnikuser posted image .

Sicer pa pitaj boga, kaj se s tem dogaja. Mene je malo minilo do RR za nekaj časa, ker sem izvedela, da nek moderator moje zs-e sporoča tretji osebi. Dokazov sicer nimam, ampak očitno je možno vseuser posted image ....

sicer pa mi dol visiuser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 29.1.2009 14:24:49 >

clock-img

30.01.2009, 15:20

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Kje pa zdej sploh pogledaš ZS?

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

30.01.2009, 20:15

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Ja z Zs-i očitno nekaj ne štima, ker sem jaz vse svoje zbrisala, pa mi za prejeta sporočila še vedno piše, da jih imam 733 in imam skoraj poln nabiralnikuser posted image .

Sicer pa pitaj boga, kaj se s tem dogaja. Mene je malo minilo do RR za nekaj časa, ker sem izvedela, da nek moderator moje zs-e sporoča tretji osebi. Dokazov sicer nimam, ampak očitno je možno vseuser posted image ....

sicer pa mi dol visiuser posted image

Tole pa 100% ne bo držalo! Moderatorji niti slučajno ne moremo do vaših zasebnih sporočil.user posted image

Sicer pa glede težav ostalim svetujem, da pobrišete piškotke in zgodovino, ker smo vmes prenavljali in si je morda vaš comp zapomnil kakšne piškotke, ki jih ni več.

lp

Jerneja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
    Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
    Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
    Darilni
    Darilni paketi - Želiva si otroka
    Darilni paketi - Ženska sem