cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dom upokojencev-pomoč prosim

clock-img

17.06.2016, 11:48

clock-img

lila49

pencil-img

3

Pred meseci sem vzela v oskrbo starejšo gospo. Za njo sem sem skrbela brez plačila, saj ni imela nikogar.Ima pokojnino, ki ni velika.Z njenim denarjem sem ji kupovala hrano, da sem ji vsak dan kuhala, nekaj novih oblačil, perila itd. Mene je pooblastila za dvig pokojnine in za vse kar sem kupila, plačala položnice imam račune.
Pred dnevi je pa gospa odpeljana v bolnišnico, kjer so ugotovili, da potrebuje celodnevno oskrbo, saj jaz ne morem biti pri njej 24 ur. Po hitrem postopku so ji uredili dom, kamor gre drugi teden.
Zdaj me pa nekaj zanima. Gospa ima tako slaba oblačila, vse strgano in razvlečeno, razen tistih nekaj stvari, ki sem na novo kupila.Rekla mi je, naj z njeno pokojnino kupim nekaj trenerk, majčk in stvari, ki jih bo rabila v domu. Zdaj pa ne upam dvigniti denarja, ker ne vem kako gre s plačilom domske oskrbe. Ali takoj vzamejo denar, ali kako obračunavajo oskrbo?
Če ima kdo izkušnje s tem, bi bila hvaležna za vsak odgovor. Hvala.

clock-img

20.06.2016, 11:01

clock-img

Abelar

pencil-img

17

Dom se plačuje za mesec nazaj.
Če je sprejeta v dom danes, bo v naslednjem mesecu obračunano teh 10 junijskih dni.

Za plačilo se lahko dogovori, da se plačuje prek trajnika, lahko že ZPIZ nakaže, lahko pa oskrbovanec plača po položnici.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem