cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dojenje in št.luknjic na cucu

clock-img

02.07.2006, 20:35

clock-img

metaa

pencil-img

208

Z mojo najmlajšo se skoraj le dojiva, le včasih ji za vsak slučaj naredim adaptirano mleko, vmes pa čaj. Pa me zanima, ali bi bilo primerno, glede na to, da je stara tri mesece in pol, kupiti cuc z dvema luknjicama, da se ne bi matrala (če se?). kako rešujete to s cucem na flaši tiste, ki dojite in dodajate?
(Drugače je relacija dojenje-flaša nič ne bega, ker sem jo že od malega hotla navadit na oboje.)

clock-img

02.07.2006, 21:11

clock-img

tulip

pencil-img

917

Pri treh mesecih je še fajn, da se malo pomartra, ko pije iz flaške, da se ne bi prehitro razvadila, če jo še dojiš... Jaz bi ji pustila 1 luknjico, pri čaju sigurno, pri adaptiranem mleku, ki je bolj gosto, pa vidiš sproti - če lepo pije, je ok, če se pa muči, pa kupi cucelj na dve luknji, opazuj jo in boš vedela!

clock-img

03.07.2006, 07:13

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Po mojem boš pa mogla probat. Pri nas dodajam in smo šli na št.2 pri 3 mesecih. Ampak še to samo zato, ker se mulcu ni več dalo matratuser posted image . Zgleda mu je pri meni hitreje teklo, ker je bil fertik v 20 minutkah, po flaši je pa vlekel tudi pol ure. Ko sem mu dala večji cucelj ni bilo nobenega problema več. Na št. 3 sva šla pa pred parimi dnevi.

Tako da probaj najprej z 1 (sploh za čaj), potem boš pa videla. Večjega greš še zmerej lahko kupit. Če ti  zdaj lepo pije iz 1, je ne begaj z večjim.

clock-img

03.07.2006, 10:25

clock-img

natalia

pencil-img

1423

kaj pa tiste s spremenljivim tokom?

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

03.07.2006, 11:15

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Zdravo- jaz ji za čaj in vodo še vedno dajem eno luknjico, za adaptirano mleko pa dve (stara je 3 mesece), sem pa kupila tudi dude s spremenljivim tokom, pa so obup- se skoraj zadavi zraven, pa se, če že spije- jo potem začne trebušček bolet, ker gre očitno prehitro... tako, da jih jaz odsvetujem...

clock-img

03.07.2006, 15:20

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Tudi jaz odsvetujem spremenljiv pretok, sploh če je otrok še dojen zraven. Naš se je tudi skoraj zadavil že pri 1 črtici, ker mleko dobesedno teče v usta.

Če je pa izključno na flaši, je pa za probat.

clock-img

04.07.2006, 13:22

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Naši smo zamenjal cucelj z dvama luknjicama pri treh mesecih, to pa zato, ker je očitno premalo teklo in je začela, jokat.  zadnjič pa smo kupli cucelj s spremenljivim tokom, pa se mi zdi da iz vseh lukenj enako teče user posted image  ji je mleko kar iz ust teklo . je pa samo na flaški, se ne doji več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem