cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dojenje - česa ne smem

clock-img

03.05.2005, 14:44

clock-img

lunca77

pencil-img

311

pozdravljene punce!

moj mali sinko ma take krče :(( pa me zanima, če katera točno ve česa vse ne smem jest. a obstaja kak seznam al kaj?

help :kuza: lunca77

clock-img

03.05.2005, 16:08

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Pozdravljena!

Moj mali ima tudi krče, pa mi je patronažna prinesla cel spisek česa naj ne bi jedla.Ti napišem kaj lahko ješ... Bo hitreje.
Sveže, mlado meso (razen svinjine), mleko in mlečne izdelke, jajca (ne preveč), maščobe (olivno, sončnično olje, surovo maslo, smetana, rastlinska margarina), korenje, koleraba, pesa, bučke, špinača, cvetača, por, beluše, brstični ohrovt, nežne krhke solate, krompir (kuhan, dušen, pretlačen), sadje (vse razen pomaranč, limon, kivija, jagodičja). Od začimb pa muškatni orešček, limonina lupina, cimet, vanilija, sadni in limonin kis, timijan, rožmarin, majaron, peteršilj, luštrek.

Jaz namesto čebule (naj je ne bi uporabljal) porabim za kuhanje por...

LP Tina

p.s.:Drugače pa po malem probaj, pa boš videla kaj malemu ne paše. Mojemu npr. ne pašejo surova jabolka (čežano pa lahko pijem), in pomarančni sok.

clock-img

03.05.2005, 16:25

clock-img

lunca77

pencil-img

311

hvala ti. super. upam, da bodo krči naših malčkov kmalu mimo.

lp lunca77

clock-img

03.05.2005, 16:33

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!
Ja tudi jaz. Sicer pa je meni ena prijateljica predlagala kapljice Lefaxin (se jih dobi v Avstriji). Našmu so do sedaj omilile krče (jih uporabljava od nedelje). Je pa res zoprno ker je veliko stvari ki jih ne smemo jesti. Jaz bom zdaj probala kako je z jagodami (čeprav naj jih ne bi jedle)- jih namreč obožujem. Mi je pa pediatrinja rekla da načeloma naj ne bi bilo problemov, ker jih po jagodnem jogurtu ni bilo. Bom vidla, kako in kaj.

LP Tina

clock-img

03.05.2005, 17:30

clock-img

lunca77

pencil-img

311

hojla!

jst sm poskusla s koroškimi kapljicami pa se mi zdi da ni dosti boljše. ampak eni pravijo da ful pomaga. Izdelujejo jih Koroške lekarne imenujejo se pa vetrovne kapljice in ti jih pošljejo po povzetju če jih naročiš. stanejo pa 750 sit + poštnina.

veliko sreče pri jagodah.

lp lunca77

clock-img

04.05.2005, 23:43

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

na LLL svetujejo, da se lahko je vse, samo brez pretiravanja. jaz sem jedla vse, krčev ni bilo, samo malo težka prebava

zelo nam je pomagal čaj Plantex (močan komarček), drugače pa jaz - po svojih izkušnjah - za preprečitev krčev predlagam da otroček večkrat spi, in večkrat je - po možnosti spi, je, spi, je.... zelo pomembno je, da otroček ni utrujen pred hranjenjem, podiranje kupčka... po parih dnevih se bo pa že uskladilo

upam, da kaj pomaga

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem