cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dobili smo!!

clock-img

05.11.2004, 11:05

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

otroški dodatek namreč. :bravo::bravo: so nam odobrili 5.600 sit, pa sem bila mnenja, da ne dobimo nič, saj so mi socialno podporo tudi zavrnili, ampak zgleda da so si zdaj premislili, ko smo trije...
aja, pa porodniško tudi dobim plačano. sicer konec meseca nič ne ostane :(, ampak vseeno...
vse, ki imate izkušnje s tem: v odločbi za otroški dodatek piše, da je dodatek odobren samo za 1 leto. kdaj pa moram zadevo podaljšati - oz. moram vložiti novo vlogo da mi ne poteče???

clock-img

05.11.2004, 11:28

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Pinovno vlogo podaljšaš po letu dni če si to oddala oktobra naslednje leto oktobra oddaš za novo nič lažjega. Ni velik vendar pride prav. LEP DAN:metulj:

clock-img

05.11.2004, 11:35

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

ja, maš prav. ni veliko, ampak prav pride. čepav ne vem, kaj si ti predstavljajo na socialnem - 5.600 sit, to ni niti za 2 pakungi hrane za tamalo (prilagojeno mleko). v avstriji je sicer malo cenejša ampak vseeno.
ampak je vseeno boljše kot nič, ne?
pa hvala za odgovor.. bom si zapomnila..

clock-img

05.11.2004, 14:26

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

:bravo: mi tudi čakamo

Odločila pa sva se,da bo teh nekaj tisočakov šlo kar na Kristinin račun.Saj je njeno,kajne?!

:muca:

clock-img

05.11.2004, 14:30

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

ja, saj tudi jaz nameravam moji odpreti hranilno knjižico, če bom lahko..

clock-img

05.11.2004, 15:04

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

KIRA SEVEDA LAHKO ODPREŠ HRANILNO KNIŽICO:pujs::pujs::pujs:PUJSEK JE ZA SREČO:pujs:

clock-img

05.11.2004, 15:15

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

tnx saj mam namen... ;) lepo pridno šparam denarce... čeprav je včasih težko.

clock-img

05.11.2004, 18:32

clock-img

Tinkara-3

pencil-img

11

ja kukr je prov pride. naj ti samo predlagam, da ponovno vlogo oddaš do 15ega, tistega meseca, v katerem ti poteče, da se ti ne prekine dotok za en mesec. naprimer: odločba velja od prvega nov. do zadnjega oktobra naslednje leto, je najbolj do novo vlogo oddaš, do 15 oktobra.
lp

clock-img

06.11.2004, 11:45

clock-img

kimi

pencil-img

3836

mene je tok strah v te banke dajat odkar so unim z juga denar pokradli

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem