cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

delovna terapija-ljubljana

clock-img

17.06.2009, 19:19

clock-img

ratte

pencil-img

6

Pozdravljeni,

Imam 5 letnega fantka, ki ima problem z držanjem svinčnika-grobagrafomotorika. Zvedela sem, da obstajajo delovne terapije za pravilno držo svinčnika, pravilno sedenje. Zanima me kako  in na kakšen način pridobim napotnico. Če poznate kakšnega privat delovnega terapevta bi vas prosila, da mi poveste ime, telefon.
Hvala lepa za pomoč

clock-img

18.06.2009, 10:03

clock-img

alda

pencil-img

3570

ojla!
a ste že poskusili posebnim nastavkom , ki se ga natakne na svinčnik in ta nekako "prisili" otroka , da pravilno prime pisalo?
Dobijo se pa v lekarni-trgovini pri RC Soča v Ljubljani,..če pa ga ne dobite, pa vam lahk jaz enga pošljem user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

18.06.2009, 10:32

clock-img

ratte

pencil-img

6

Hvala lepa za hiter odgovor.

lp,

clock-img

18.06.2009, 21:33

clock-img

ely*

pencil-img

221

Jaz sem dobila napotnico za delovno terapijo v razvojni ambulanti za tamalega.
Alda, se ti nastavki v redu obnesejo? Pri nas bi to zelo prav prišlo. Na barvice sem mu ovila navadne elastike, da ve kje je treba držati, mu pomaga. Na flomastrih pa je to že težje, ker drsijo.

clock-img

20.06.2009, 09:01

clock-img

alda

pencil-img

3570

Ely: pri nastavkih je tako: pr nas doma je bolj tako tako, v službi pa sem videla, da se pri veliki večini prav fajn obnesejo in s časoma otroci že spontano naštimajo prstke v "pravilni " položajuser posted image  no naš fant pa je bolj svojeglave sorte, pa jih kar dol pobira, ker : to ne labim/rabimuser posted image /..no sicer pa moram priznat , da naš sine ni niti nevem kako veliki ljubitelj risanja in barvanja , razen s čopičem user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

22.06.2009, 20:22

clock-img

ely*

pencil-img

221

Hvala, bom šla en dan pogledat če imajo.
Pri nas je tudi čopič bolj zanimiv :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem