cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

celulit!!!

clock-img

30.03.2007, 11:44

clock-img

maca24

pencil-img

269

Kako se ga naj že enkrat znebim???user posted image user posted image user posted image
Saj vem, da z gibanjem.
Pa obstaja tudi kakšna zares učinkovita krema proti celulitu?user posted image
Jaz je do sedaj še nisem našla. Kaj pa ve???user posted image user posted image

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

clock-img

30.03.2007, 11:53

clock-img

Anonimen

Knajpanjeuser posted image - res ful pomaga

Pa masaža tud.

Jaz sem imela kolekcijo od afrodite, sedaj imam pa Vichy.

Sama krema ne bo pomagala nič. Pij ogromno vode, nič gaziranega, čim manj sladkega, knajpanje vsak dan pa masaža zraven ko se mažeš z kremo.user posted image

clock-img

30.03.2007, 12:00

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Je nisi našla, ker je ni. Pomaga pa seveda gibanje in pravlina prehrana. Pa veliko vode je treba popiti in masirat prizadete dele. Jaz imam tisto rokavico z bodicami, pa se zvečer podrgnem in se takoj čuti, kako se tkivo prekrvavi. Jaz takole razmišljam, da je treba strupe, ki se naberejo odplaknit.

Tole imam pa za drgnit:user posted image

clock-img

30.03.2007, 12:13

clock-img

total

pencil-img

4453

Tega vraga se ne da odstranit čist,lahko pa ga omiliš z gibanjem,pravilno prehrano,veliko tekučine in pa seveda kašna krema.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

30.03.2007, 12:14

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Je nisi našla, ker je ni. Pomaga pa seveda gibanje in pravlina prehrana. Pa veliko vode je treba popiti in masirat prizadete dele. Jaz imam tisto rokavico z bodicami, pa se zvečer podrgnem in se takoj čuti, kako se tkivo prekrvavi. Jaz takole razmišljam, da je treba strupe, ki se naberejo odplaknit.

Se strinjam.

clock-img

30.03.2007, 13:27

clock-img

Tia27

pencil-img

364

Jst začnem jutri z anticelulitno dieto,poleg tega se začnem knajpat, pa še 2krat na dan masirat z anticelulitno kremo, ter vsak večer telovadba,če s tem ne odpravim tega vraga pol pa tud ne vem kaj naj, aja pa veliko bom pila vode,lp in uspešno ti želim

clock-img

30.03.2007, 13:35

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Moja terapija. Tek, pitje veliko vode in tuširanje z curkom vode če sem pri volji tudi z bolj hladno vodo predvsem po stegnih

clock-img

30.03.2007, 15:21

clock-img

dory

pencil-img

8852

tud jst sem zej udarla eno terapijo,ce loh temu tko recem..pijem cca 2litra vode ( bljak ), 3x na teden mam body pump, vmes doooolge sprehode oz lazji tek za tamalim:)...pa od nuxe testiram eno kremo...ceprav v te scene ne zaupam dost...itak vem,da se ga ne bom znebila,lahko ga le ublazim...

clock-img

30.03.2007, 23:31

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jaz sem očitno s hribov domauser posted image user posted image ... Kaj pomeni knajpanje? Verjetno imam še vedno celulit, ker ne delam tega!! user posted image user posted image

clock-img

01.04.2007, 09:47

clock-img

paris

pencil-img

1304

Mateja, knajpanje, je oblivanje izmenjaje s toplo in mrzlo vodo. Na primer se tuširaš po nogah najprej s toplo vodo, pa po tem z mrzlo, pa spet s toplo, pa mrzlo......, samo se ne spomnim s katero moraš nehat, se mi zdi da z mrzlo, če ne me naj pa katera popravi.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

01.04.2007, 10:13

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Pomaga gibanje, zdrava prehrana, savna (in knajpanje), masaža... Po mojem mnenju se lahko masiraš tudi z navadnim Nivea mlekom za telo... Učinek je enak, denarnica pa manj trpi user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem