cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

brezveze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

14.12.2005, 16:47

clock-img

Anonimen

Kaj se je že keri zgodilo, da bi med seksom razmišljala naj bo že skor konc ker se mi drema? Jas zadnje čase ful brez energije držim noge narazen to pa je tut vse! Komaj čakam da konča da se oblečem in spim naprej!user posted image user posted image user posted image

To je tako grozen občutek ko polek njega misliš na milijon drugih stvari in sploh ne doživiš orgazma ker nisi pri stvari!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vesnaRR -- 14.12.2005 16:50:10 >

clock-img

14.12.2005, 17:01

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

verjamem, da je to ful bed občutek, samo pač pridejo taka obdobja. enkrat je bolj, drugič manj fajn, sploh ko maš ful gužvo in tristo težav enostavno ne moreš odklopit, vsaj jaz sem taka.... ne morem ti rečt drugega kot; saj bo boljše

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

14.12.2005, 17:36

clock-img

lex

pencil-img

6532

Ja se strinjam, da je full bed, ker se je tud meni že to zgodilo. Po porodu mi je pa itak včasih full brezveze, ker se mi zdi da kar poslušam, če se bo zbudil. ma najbolj se sprostim v dnevni (po novem)user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

14.12.2005, 19:35

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz pa se sploh ne spravim zraven, če mi ni. Saj drugače je, kot bi te tip posilil, a ne?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

14.12.2005, 19:52

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

ma ne, mi smo zdej uvedli nov ukrep..dnar ven al pa ničuser posted image pol se pa nobenmu ne spi večuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

14.12.2005, 20:36

clock-img

Anonimen

Itak... Ko bi moj šaci vedel, kaj vse jaz med seksom razmišljam---... bi imel še večji manjvrednostni kompleks user posted image

clock-img

14.12.2005, 20:50

clock-img

artista7

pencil-img

816

Meta jaz se kar podpišem pod tvoj post. Samo moj pravi, da takrat ne razmišlja nič (saj ni čudno da mu zmeraj pride- mislim - kako mu rata mislit na nič?user posted image sem mu kar mal fovšuser posted image user posted image user posted image ).. jaz pa razmišljam vse živo, samo ne vedno. Za ononino: poskusi se odklopiti, se vživeti, kot da je prvič.. Ali pa imaš samo tako obdobje, ki bo kmalu samo po sebi minilo, če bosta sicer vzdrževala vajin ljubezenski odnos.

clock-img

15.12.2005, 09:05

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

isto kot pravi muki. takrat ne dam noge narazen.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

15.12.2005, 09:30

clock-img

*barbapapa*

pencil-img

163

kaj pa vem,.....

jaz se vedno vklopim v dogajanje,... čeprav mi na začetku ni preveč za akcijo user posted image ....

za minutko/ dve pa postanem še bolj pohotna kot moj dragi .......user posted image user posted image user posted image

v primeru, da mi pa res ni user posted image ,.... pa ni šans, da dam noge narazen .....

clock-img

15.12.2005, 15:49

clock-img

zoya_

pencil-img

703

zakaj pa potem seksaš, če ti ni do tega?????

L I V E S T R O N G

clock-img

15.12.2005, 20:11

clock-img

Anonimen

Z sedanjim partnerjem še ne. Če bi se mi...ADIJO!
Vsaj pri prejšnjih je bilo tako, ker to zame ni več ljubljenje ampak zgolj sex. Brez ljubezni.user posted image

clock-img

15.12.2005, 21:34

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

takrat ne dam nog narazenuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem