cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

brez porodniške

clock-img

18.10.2004, 21:25

clock-img

pika_

pencil-img

19

Zdravo

Oglašam se vam prvič, čeprav vas spremljam že približno leto dni. V tem času ste mi bile že s samim prebiranjem v veliko pomoč in upam , da mi bo katera vedela tudi pri tem primeru svetovati, kam naj se še obrnem na pomoč.
Na porodniški sem od 01.05.2004 in sem do sedaj normalno 15. v mesecu prejemala porodniško. Ker pa ta mesec nisem dobila izplačila sem se opravila na CSD vprašat kaj je narobe. Odgovor je bil, da so name kratkomalo pozabili in da mi ta mesec nikakor ne morejo nakazati denarja, ampak šele naslednji mesec in me s tem tudi odslovila. Z vprašanjem, kako naj preživim skozi mesec je samo skomignila z rameni.
Mene pa sedaj zanima, na koga naj se še obrnem , da mi pomaga do vsaj delnega izplačila, že ta mesec.

Hvala, LP

clock-img

18.10.2004, 22:04

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Kako pozabili nate:zmeden:, pa saj imajo vse v računalniku in tako. Ja kakšen izgovor pa je to:zmeden:

Vem, da se dandanes dogaja vse in preveč in če nisi pozoren, te hitro kje udari.

Skoraj ne morem verjeti in da ti potem še reče, da nič ne morejo narediti glede tega, res čudno:zmeden2:.

Na katerem CSD-ju se ti je pa to zgodilo?

Upam, da boš hitro rešila zadevo in še prej dobila nakazano porodniško.;)

Misli nate Mina1, konec 22t

clock-img

18.10.2004, 22:26

clock-img

pika_

pencil-img

19

Prišlo je do napake med njimi in zavodom za zaposlovanje , ki pa je bilo takoj rešeno (po zagotovilu vodje zavoda). Verjetno so potem pozabili, kaj vnesti, ne vem.

Sem pa iz dolenjske.

LP

clock-img

19.10.2004, 10:28

clock-img

malika

pencil-img

3199

Na njihovega najvišjega organa:)- . ne resno mislim, pa ne šparat jezika, ker te bodo drugače odslovili, tako kot so te že.

clock-img

19.10.2004, 12:10

clock-img

Anonimen

Ja poden, kaj takega! Če bi se po vsem tem zbudila, ne bi rekla, tako pa... saj ne vem, kaj naj rečem.

clock-img

19.10.2004, 18:54

clock-img

pika_

pencil-img

19

No naj vam povem in to je dokončno, da ta mesec ne dobim nič. Klicala cem tudi najvišji organ aampak mi nič ne morejo pomagati, ker so izplačila samo 15 v mesecu - porodniška. Povrnjeno bom dobila šele naslednji mesec, skupaj s takratno porodniško.

Ta mesec bo hud, vendar ga bomo že nekak preživeli.

LP

clock-img

19.10.2004, 20:02

clock-img

malika

pencil-img

3199

Si zahtevala obresti?

clock-img

19.10.2004, 21:27

clock-img

pika_

pencil-img

19

Sem vprašala, vendar jih ne izplačujejo.

Na koncu je še rekla , da nisem edina, ki se ji je kdaj to zgodilo.

Po poti domov sem se spraševala, kaj če bi se to zgodilo mamici ki je samohranilka, po možnosti še v kakšnem najetem stanovanju,kje je hrana ... groza. Mi imamo vsaj še eno plačo pri hiši, in čeprav smo tudi najemniki bomo že kako.

LP, Katja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem