cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

boleče dojke

clock-img

05.09.2009, 11:15

clock-img

a982

pencil-img

73

Zdravo punce,
zanima me do kdaj ste imele po porodu zelo napete in boleče dojke, kdaj se to ponavadi umiri? Moj dojenček je star sedaj 1 teden, dojke so na otip trde kot kamen, tako da ga dojim z nastavkom, ker drugače ne more zagrabit kolobarja, ker je pretrdo vse skupaj. Zanima me kako je bilo pri vas, mleka imam zanenkrat zadosti.
Hvala in lp

clock-img

05.09.2009, 15:56

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

poskusi si malo izpumpat tako da ne bodo tako trde in bo lažje zagrabil. Mogoče bo šlo potem brez nastavka


_____________________________

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

05.09.2009, 17:11

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Pazi se mastitisa!!!

Jst sem imela take, potem mi še ponoči ni pojedla, pa sem imela sranje. Sčrpaj si ven, toliko da napetost mine, sej lahko shraniš mleko v zamrzovalniku 6 mesecev, ko boš pripravljala gosto hrano.

clock-img

13.09.2009, 07:51

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Jaz sem imela zeloo boleče in ranjene bradavice. Ko sem prišla iz P, sem si začela črpati mleko in ji ga daati po flaški, bradavice pa sem si mazala z Bepanthenom (ampak pazi, da si dobro spereš, preden si črpaš ali dojiš), pa so se mi zacelile v 1 tednu. Ampak, če boš črpala, jo vseeno probaj ČIMVEČ DAJAT NA PRSI!!!!!!!!!!! Da ti ne bo žal. Ker meni je. Zdaj mi je žal, da nisem bolj vztrajala, čeprav me je bolelo tak, da me je kar dvigovalo s pojstle. Ko se user posted image enkrat navadi na flaško, se noče več matrat s tvojo dojkouser posted image

clock-img

13.09.2009, 09:46

clock-img

manna

pencil-img

2556

Jaz sem imela ful ranjene bradavice v začetku - kar krvave krastice so se mi nardile. Pa ne samo to - bolele so me tudi dojke, prav v notranjosti, globoko, kot bi mi jih hotel kdo izruvat -ful boleče...  pa je vse minilo in zdaj polno dojim brez bolečin ! Za bradavice so mi ble najboljše komprese od Bioclin, navlažene s hladilnim gelom, dobiš v lekarni. Ali pa Lanolin, tudi od Bioclin.

clock-img

13.09.2009, 10:34

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

v 14-ih dneh se stanje normalizira, dojke ne bodo več tako trde in občutljive, seveda se pa potem zmotno pojavi dvom, da je mleka premalo. Pa kar brez panike, mleka je ponavadi dovolj. user posted image

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

13.09.2009, 12:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.09.2009, 13:54

clock-img

Suzikaa

pencil-img

163

Pazi tudi na mastitis!! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem