cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

boleča ovulacija

clock-img

24.08.2006, 19:51

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Pred nosečnostjo še vedela nisem,kdaj imam ovulacijo,sedaj po porodu pa me v času o boli ko sam user posted image !
Bolečine so podobne tistim,ki sem jih imela mesec dni pred porodom,ko me je vse dol tiščalo .Stiska me v predelu jajčnikov,stalno imam občutek,da imam polno črevo-kot pri zaprtju,ko se vsedem,me zaboli vse v spodnjem delu telesa in napihnjena sem.Sluzi je v izobilju.
Ko dnevi okoli O minejo je boljše,ko pa pride user posted image M je pravo olajšanje.Ni več krčov,napihnjenosti....

Še katera s podobnimi težavami...ali naj raje obiščem G?

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!



clock-img

24.08.2006, 20:30

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Jaz sem ta problem imela že pred nosečnostjo. PMS sem tako rekoč imela cel mesec. Ko sem dobila M me je bolel ko sam user posted image . Potem je bilo malo gmaha, ko pa je prišla O pa že spet cel user posted image . In me je tiščalo vse do M, celih 14 dni. To menda ni nič hudega. Lahko se potolažiš le s tem, da imam jaz enake težave kot ti. user posted image  Le da jih imam jaz že dlje user posted image user posted image

clock-img

24.08.2006, 20:34

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Res je. Tudi jaz sem imela po porodu tako boleče O. Zdaj je že bolje. Sicer sem še vedno napihnjena ampak me več ne boli. Pred nosečnostjo sploh nisem čutila kdaj imam O, sedaj pa točno vem.

Nevem kaj ti naj povem oz. svetujem, jaz sem si v najhujših primerih vzela lekadol. Je pa boleča O po nekaj mesecih sčasoma izginila.

_____________________________

LP, Ninica

clock-img

24.08.2006, 22:26

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pri meni je bilo čisto isto. Pred prvo nosečnostjo nisem vedela, kdaj imam O, po porodu pa - user posted image . Pa prej sem imela boleče M, potem pa sploh ne več. Da ne govorimo o tem, da sem fasala prav neprijetne PMS-e s čisto pravo depresijo. Bohve, kako bo to zdaj po drugem poroduuser posted image .

clock-img

24.08.2006, 22:28

clock-img

daria78

pencil-img

166

Jaz sem O presneto čutila že pred nosečnostjo, po njej pa tudi ni dosti bolje. Simptomi so podobni kot jih opisuješ ti, le malo blažje je vse skupaj, traja pa nekje 2 dni. Res pa je, da ni vsak mesec enako.
Mislim, da ti zaradi tega ni treba k G.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem