IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde
BMWjka, moje sožalje.
Sicer se strinjam z predhodnicami, vendar vseeno obsojanje sploh ni na mestu. Ker se to res lahko vsakemu zgodi, sploh vam mamicam forumašicam, z vašimi otroci. Bi prav rada videla, kako bi se ve počutile, če bi vam drugi govorili, da je bil sam kriv, .... malo kulture, ženske, saj ste dovolj stare, da se zavedate da je zadeva zelo resna in zelo žalostna, ne glede na to, kdo je kriv!!!
Mislim da se njegova starša še kako počutita kriva, pa čeprav nimata nič s tem, da si je kupil tak avto in tako divjal.
Bmw-jka žal mi je, da si izgubila prijatelja....se pa moram konkretno zadrževat, da ne napišem več. Tvoji komentarji o sproščanju adrenalina ipd....človek se resno vpraša koliko je sploh škoda takšnega človeka.So ljudje v njegovi okolici sedaj bolj varni.....sorry nisem mogla vzdržat, da ne bi napisala.
Država daje denar za
zdravljenje alkoholikov, đankijev, ravno tako za rehabilitacijo ponesrečencev zaradi norcev na cestah...nič niste prikrajšani.
Vsak večer poslušam žvižganje motorja, ki tako divja po našem naselju...imamo tri takšne norce. Lani je bil eden več, pa se je ubil z motorjem. Njegovih kolegov ni izučilo nič. Smilijo se mi starši teh otrok. Strah me je ko se vozim po cesti in molim boga, da se ne zaleti vame...imam 4.5 leta starega otroka za spravit gor. In pol naj žalujem za tašnim človekom, ko se ubije....
Res se pripeti nesreča, bog pomagaj....ampak divjanje po cesti ni nesreča, temveč samomor ali umor.