cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ambulanta v porodnišnici Ptuj

clock-img

04.03.2008, 15:48

clock-img

janjamodra

pencil-img

21

Sem drugič noseča, prvič sem rodila z urgentnim carskim rezom v mariborski porodnišnici, sedaj pa nameravam roditi na Ptuju. V porodnišnici se želim dogovoriti za carski rez. Ko sem klicala v porodnišnico, so mi rekli, naj pridem katerikoli dan kar v ambulanto in se bomo dogovorili za termin za carski rez. Ker se v ptujski bolnišnici še ravno najbolj ne spoznam, me zanima, kam točno moram it-kje je ta ambulanta. Že vnaprej hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 9.3.2008 10:28:52 >

clock-img

04.03.2008, 23:13

clock-img

DragonLady

pencil-img

166

Imaš napotnico svojega ginekologa za carski rez?
Tudi jaz sem imela urgentni carski rez (na Ptuju), pa me zanima, kako bo, ko bom naslednjič rodila.
Ti pa priporočam, da se zmeniš, da naj te obravnava kdorkoli, razen dr. Jolič...
Mene so na Ptuju obravnavali huje kot žival v klavnici, ampak to je pač samo moja izkušnja.

Upam, da boš ti imela več sreče na Ptuju...
V vsakem primeru pa držim pesti za vaju z malim sončkom!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2008, 08:26

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

janjamodra greš na ginekološko-porodni oddelek (lahko pro vratarju v bolnici vprašaš, kje je), in spodaj v sprejemni vprašaj sestro, kimu lahko daš papirje. Pa vse lepo ti želim! In nič se bat, so veliko bolj prijazni vsi skupaj kot je zadnje čase slišati user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

05.03.2008, 12:27

clock-img

janjamodra

pencil-img

21

Hvala obema. Sem uredila, določili so mi datum za carski rez, bil pa je dr.Saša Djukanovič in je bil res prijazen. Zaenkrat imam dober občutek, upam da me ne razočarajo. Lp

clock-img

05.03.2008, 22:24

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Dr.Djukanovič je res fajn, pa še predstojnik je. Želim, da bi bilo vse vredu in da bi hitro imela štručko pri sebi. Kasneje pa nam le sporoči, kako si bila zadovoljna.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

08.03.2008, 18:36

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz sem 2 krat rodila v P Ptuj in imam same pohvalne besede za osebje.user posted image Dr. Joliča nisem srečala drugače kot na viziti. Če bi še tretjič rodila, kar ne bom, ker me EMŠO preganja, bi šla spet v P Ptuj.
Enkrat sem bila na UPN v P Lj, pa sem bila zelo razočarana nad osebjem na E oddelku. Vsa pohvala osebju na oddelku A in v porodnem bloku. Na E oddelku pa rezen 2-3 sester delajo sami zmaji.
LP

lana38

clock-img

16.07.2008, 19:32

clock-img

žanam

pencil-img

11

Ptujska bolnišnica( ginekološi oddelek) je vse prej kot BOLNIŠNICA. user posted image Visoko noseča ženska mora po 3-4 ure sedeti v neprezračeni čakalnici; gospe, ki pridejo za tabo, ovešene z zlatom, odišavljene... malce počakajo in že so noter; ti pa še vedno čakaš in čakaš, zraven tebe pa sedijo še ženske, ki pridejo zgodaj z avtobusi na preglede, tudi za njih je isto. Žal se ne pišem Drnovšek al pa Janša, user posted image tudi zaposlena nisem tam, user posted image pa plave kuverte tudi ne nosim. user posted image Kje je tukaj inšpekcija za delo? Naslednjič bom šla taborit pred ginekološkega, mogoče bom pa takrat prva na vrsti. Punce, če niste v sorodu z zgoraj navedenimi, pojdite raje drugam!!!!user posted image

clock-img

18.07.2008, 20:31

clock-img

neisha80

pencil-img

448

IZVIRNO SPOROČILO: žanam

Ptujska bolnišnica( ginekološi oddelek) je vse prej kot BOLNIŠNICA. user posted image Visoko noseča ženska mora po 3-4 ure sedeti v neprezračeni čakalnici; gospe, ki pridejo za tabo, ovešene z zlatom, odišavljene... malce počakajo in že so noter; ti pa še vedno čakaš in čakaš, zraven tebe pa sedijo še ženske, ki pridejo zgodaj z avtobusi na preglede, tudi za njih je isto. Žal se ne pišem Drnovšek al pa Janša, user posted image tudi zaposlena nisem tam, user posted image pa plave kuverte tudi ne nosim. user posted image Kje je tukaj inšpekcija za delo? Naslednjič bom šla taborit pred ginekološkega, mogoče bom pa takrat prva na vrsti. Punce, če niste v sorodu z zgoraj navedenimi, pojdite raje drugam!!!!user posted image

Jaz imam drugačne izkušnje,pa se ne pišem Janša,niti jim ne nosim kuvert..pa tud zaposlena nisem tam.

clock-img

19.07.2008, 21:14

clock-img

žanam

pencil-img

11

Me veseli da maš dobre izkušnje, jaz jih pač nimam, in mislim da ni nič narobe če se to pove, mar ne?!

clock-img

23.07.2008, 19:41

clock-img

neisha80

pencil-img

448

Saj jaz sem tudi samo svojo izkušnjo povedala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem