so mi pa ugotovili minimalno pregrado par dni nazaj tko da me je kar mal strah kako bo z drugo ker u prvi je pikici nehalo biti srčke..... ....
oj, *
talcy*
meni je tud G ugotovil pregrado že kako leto nazaj in je rekel, da ta pregrada lahko povzroči ss ali pa zunajmatenično nosečnost. zato sva se potem midva tudi odločila čimprej delat
, ker mi je še rekel G, da je za zdaj pregrada še zelo minimalna in da ne bi smela predstavljati kakih posebnih težav, da pa jo bo potrebno čez čas (če se še ne bi sedaj odločila za
, operacijsko odstranit). tko da, ne se sekirat, po moje ta pregrada ni tko ful rizična še zaenkrat. meni so po abraziji rekli, da je lahko 1000 razlogov za odmrtje plodka. meni je npr. nehal rast v 7t in ko sva včeraj z mojim razmišljala, kaj hudiča je blo tko hudga v 7t, sva se spomnila, da sem jaz takrat ravno zbolela, bila sem prehlajena, vročino sem imela sicer ne tako zelo visoko, okrog 37-37,8, ampak fora je, da je bila notranja vročina lahko dosti hujša kot zunanja in da je bil to vzrok...
joj, sicer se pa že 3.dan obremenjujem s tem...
ampak dvomim, da je pregrada veš
talcy, ker bi nama že G in zdravniki na abraziji povedali, da jo je potrebno odstranit, ali pa da je to bil tisti ključni vzrok...