[
IZVIRNO SPOROČILO: maniac
Oprosti, ampak NJENE mačke se pa menda lahko svobodno sprehajajo po NJENEM dvorišču, ali?
Pri starših imajo tudi kužija in mu ni treba bit v hiši, lahko svobodno šeta okoli hiše na vasi (zakaj že bi morale bit živali, npr. psi in mačke zaprti v bajti?), pa točno ve do kje lahko mačke preganja (ne kolje!), od kje naprej pa ni več naše zemljišče in mucke pusti prav lepo pri miru.
Dokler bodo psi imeli tako tupe glupe lastnike ki imajo živali sam zarad lepšga bo tako. Pač pes potrebuje vzgojo, tako kot otrok.
Točno to!
A ni muca po eni strani žalostna, ker mora bit zaprta v stanovanju, ali kjerkoli drugje (glede na to da živimo na vasi) zaradi enga malega cucka, ker si lastniki niso vzeli časa in ga vzgojili da bi lahko živel v sožitju skupaj z drugimi živalmi
?? Doma imamo rotwajlerja in smo si poleg vsega drugega vzeli tudi toliko časa, da smo ga navadili na mucke, ker jih je okoli nas polno in kako bi zgledalo, da bi tekal od hiše do hiše in jih podil??
Sej vem da sem jaz kriva, da je pomoril obe.
Prvo, ker sem mu po 10 minutah, ko sta bila skupaj in je kazalo da se bosta razumela, zaupala, da ji ne bo nič naredu, drugo pa, ker jo nisem nesla v hišo.S tem da moram rečt, da je mucka bla prej 5 dni na balkonu in zunaj samo, ko smo bili mi doma, tisti dan sem ji pa v hlevu pustila priprta vrata, da je lahko bila malo zunaj. Tega ziher ne bom več naredla. Vsaj dokler na bodo glede psa nekaj ukrenili.
Mož je pa psa kaznoval tako kot se pse kaznuje. Prijel ga je za grivo in ga orng stresel. To je hotel storiti včeraj tudi njegov lastnik, ko je videl muco, ampak mu je pes ušel in pri tem je ostalo!!