cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zbiramo odeje za zavetišča

clock-img

25.01.2007, 19:09

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Torej, za zavetišče v Kopru se zbirajo oddeje, brisače, rjuhe itd.;

http://zavetisca.mojforum.si/zavetisca-about399.html

tudi na ta način lahko pomagate,

na linku imate več informacij na koga se obrniti, drugače pa mi lahko kakšno dodatno vprašanje pošljete tudi na ZS, lp!

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,12656.0.html

< Sporočilo je popravil wahoo -- 25.1.2007 22:05:25 >

clock-img

25.01.2007, 19:14

clock-img

Anonimen

Že pred časom sem jim poslala mail, da mam za njih veliko odej, pa tudi nekaj hrane, pa ker sem iz Zasavja, sem jih prosila, če majo koga, ki gre kdaj mimo Trojan recimo, da bi to prevzel, pa ni bilo odziva. user posted image  Sem bla kr mal razočarana.
Ampak s pomočjo lokalne organizacije, ki zbira hrano in odeje za zavetišča (ravno so zbirali za v Koper), so potem odeje prišle v prave roke. user posted image
Sem pa prov hotla dat v Koper, ker je tud naša psička iz tam. user posted image

clock-img

25.01.2007, 19:28

clock-img

Anonimen

Odej pa nimam,jih potrebujem za moje tri,še zmankuje mi jihuser posted image
Za hrano pa sem in bom prispevala,saj je tudi naša LILI od tam.

clock-img

25.01.2007, 20:11

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Seveda gre za odeje in ne za odddeje, meni se že malo meša od oddaje psov in oddaje mačk in potem se zgodi taka napača.
Hothien, bom vprašala kolege iz trboveljskega društva, če bi lahko kdo to v vašem koncu prevzel, a bi bilo to o.k?

< Sporočilo je popravil wahoo -- 25.1.2007 22:05:53 >

clock-img

25.01.2007, 20:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: polona2

Hothien, bom vprašala kolege iz trboveljskega društva, če bi lahko kdo to v vašem koncu prevzel, a bi bilo to o.k?

Sej pravim, da sem jim že oddala vse kar sem mela, prav za v Koper so zbirali. user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 25.1.2007 22:06:01 >

clock-img

25.01.2007, 20:22

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Aha, sem površno prebrala Hothien, pa kaj je danes z menoj?

< Sporočilo je popravil wahoo -- 25.1.2007 22:06:11 >

clock-img

25.01.2007, 23:48

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Torej, vsem zainteresiranim sporočam, da bo zbiranje potekalo v večjih krajih po Sloveniji.
Naše društvo bo prevzelo pobiranje dek in podobnega po gorenjskem, tako da mi lahko zainteresirani sporočijo na ZS in jih bom potem obvestila kdaj se bo zadeva zgodila,

če ste veliko na RR, potem vas obvestim na ZS, drugače pa mi pustite e-naslov in vas obvestim po mailu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem