cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zapuščinska o.

clock-img

18.10.2015, 17:24

clock-img

muco

pencil-img

1424

Zanima me, kaj se zgodi, če ne greš na zapuščinsko razpravo na katero si vabljen ?

Kdo plača sodne stroške v takem primeru, ...kako je z morebitnimi dolgovi pokojnika, ....dobiš kako kazen, če ne greš ? ...

Vem, da lahko podaš pisno izjavo na sodišče, ampak, .....kaj se zgodi, če je ne , če ignoriraš ?

Za pojasnilo se lepo zahvaljujem !

clock-img

18.10.2015, 17:44

clock-img

respect

pencil-img

272

Malo off topic ampak v čem je point ?

Je tako težko it oz.napisat ?

clock-img

18.10.2015, 19:34

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

Kaj pa vem. Za tak primer še nisem slišala. Glede na to, da dedič dobi vabilo in se ne odzove, ne tako in ne drugače, domnevam, da sodišče na obravnavi pač naredi tako, kot se zdi najbolj prav in na podlagi informacij tistih, ki so na obravnavo prišli. Možno se mi zdi, da potem sodišče izda odločbo, jo pošlje tudi tistemu, ki na obravnavo ni prišel in če se ta nič ne pritoži, potem se šteje, da je bil seznanjen in odločba v zakonitem roku stopi v veljavo. To tudi pomeni, da se kdaj kasneje ne bo mogoče izgovarjati: saj nisem bil na obravnavi. Bil si obveščen o vsem, nisi reagiral in to je to.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem