cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Začimbe v kuhinji

clock-img

01.04.2007, 18:27

clock-img

upajoča

pencil-img

108

Živjo ,me pa zanima če mogoče katera ve ,če se ne sme uporabljati kakšnih začimb in dišav?Velikokrat pri kuhanju uporabljam razne začimbe.Hvala za mnenje.user posted image

clock-img

01.04.2007, 18:43

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ni dobro preveč solit, za dišavnice pa še nisem slišala, da bi bile prepovedaneuser posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

01.04.2007, 19:21

clock-img

šapica

pencil-img

29

hm, jaz uporabljam prav vse kar sem prej. res da nisem preveč besno poprala ne prej ne zdaj, pa tudi pri soli mislim, da ne pretiravam. razne rožmarine, šatrajčke, peteršiljčke, česne uporabljam, tako da...user posted image  

clock-img

01.04.2007, 19:55

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz uporabljam vse,v zmernih količinah.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

02.04.2007, 11:03

clock-img

jasna

pencil-img

1159

Uporabljam vse, kar mi ne smrdi. Origano npr. mi smrdiuser posted image . Solim pa sebi malo več zaradi nizkega tlaka.

clock-img

02.04.2007, 20:51

clock-img

upajoča

pencil-img

108

Super hvala za mnenje ,se mi je dozdevalo da je lahko vse v normalnih količinah.Jaz uporabljam naše klasične začimbe( baziliko,origano,meto,šetraj,timijan ,....),od tujih pa ingver ki je super ker hrana ne napenja,in kurkumo,seveda malo.Solim pa bolj malo pa še to z našo piransko soljo ki ima  vsaj okus.Hvala punceuser posted image user posted image .lp upajoča

clock-img

03.04.2007, 11:35

clock-img

Anonimen

Sem vedela da je nekaj s peteršiljem, pa sem šla potem malo brskat -

Že naše babice so vedele, da je peteršilj zelo bogat z železom in minerali, zato zelo uspešno zdravi slabokrvnost, prav tako pa je priporočljiv pri menstrualnih težavah, saj sprošča krče in deluje poživljajoče na maternico. Uživanje peteršilja očiščuje telo, skrbi za lepo kožo, za svež zadah, preprečuje celulit, prav tako pa ga priporočajo ljudem z visokim krvnim tlakom. Peteršilj očiščuje telo in deluje kot naravni antibiotik. Prav tako ga lahko jemo v večjih količinah, ker vzpodbuja delovanje ledvic. Ker se za zdravstvene namene uporablja predvsem seme in olje, ki delujeta diuretično, se morate pred uporabo posvetovati z zdravnikom, saj olje lahko povzroči alergične reakcije. Nikakor pa ju ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem.

Po moje je, tako kot pri vsaki stvari potrebna ZMERNOST. V zadnjih mesecih nosečnosti ni priporočljiv zaradi možnih krčev.

clock-img

03.04.2007, 18:41

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

V nosečnosti se ne sme uporabljati žajblja zaradi nekih snovi, ki jih baje vsebuje (so mi povedali v lekarni, ko sem hotela kupiti žajbljeve tablete za lizanje proti vnetemu žrelu)!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem