cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Z amlo večje otroke

clock-img

27.08.2004, 19:34

clock-img

Anonimen

:)
Jaku še ni uspelo odpreti nove teme, zato jo kar jaz;)
lp,:fis:

clock-img

27.08.2004, 19:34

clock-img

Anonimen

Na, pa še pri naslovu se zmotim:grrr: Za malo večje sem mislila:ups:

clock-img

27.08.2004, 20:07

clock-img

Tom Sawyer

pencil-img

23

:bravo: :bravo:
Hvala za ta forum.
Zdaj pa - čimveč dobrih debat!
Pozdrav staršem in šolarjem- tistim, ki se pričetka pouka veselijo in tistim, ki se ga ne - pri nas je že tako :)

P,
T.

clock-img

27.08.2004, 20:25

clock-img

Anonimen

Se pofočkam med tsite, ki se pričetka pouka ne veselijo:):):)

clock-img

27.08.2004, 21:35

clock-img

Anonimen

:((:((Jaz se tudi ne veselim začetka pouka.Ponovno bo vse po starem naredi nalogo,uči se,kaj pišete kdaj so govorilne.Pred mano in mojo hčerjo je novo obdobje bojev in to štiriletno.Živčki zbor!!!!!:grrr::grrr::grrr:

clock-img

27.08.2004, 21:48

clock-img

Anonimen

:((:((:((Pa še to sem pozabila KAKO BOMO STARŠI ZMOGLI OPREMIT NAŠE ŠOLARJE Z VSEM POTREBNIM KO PA SO TAKO DIVJE CENE IN UČITELJI ZAHTEVAJO RAZNORAZNE UČBENIKE?????:zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

30.08.2004, 10:32

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

neva6. se strinjam s tabo. jaz ponavadi ne jamram zaradi cen šolskih potrebščin, samo da daš za 2 razred devetletke 39 tisoč samo za spisek knjig, zveskov, delovnih zveskov...
Da ne govorim da mamo torbo, pa puščico ... pa še nekej stvari od lanskega leta.

Ja se pa strinjam tudi da so naši šolarji zelooo zeloooo obremenjeni. Ne morem se sprijaznit s tem da naš mali že lansko leto imel toliko naloge, včasih je imel matematike tudi po 6 listov:zmeden:. Kaj bo pa letos?????

clock-img

30.08.2004, 11:40

clock-img

branka-11

pencil-img

45

Zdej pa meni ni nekaj jasno.:zmeden: Naš je tudi hodil lani v prvi razred devetletke, pa niso imeli nič naloge, razen, če v šoli ni uspel kaj naredit. Mislim, 6 listov MA???
Pa 39000 SIT. :zmeden: A si kupila vse na spisku? Naši so dobili pregled , kaj naj kupimo - 5 delovnih zvezkov - 9000 sit in knjige v šoli 1700 sit, pa še malo ostalih potrbščin. Ma ,nas ni prišlo več kot 15.000 sit.

clock-img

30.08.2004, 12:08

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Čudno a ne!

Jaz sem dobila v šoli spisek knjig in delovnih zvezkov, ter potrbščin.
Spisek sem dala kolegici ki dela v DZ in ko je imela nabrano me je poklicala 39.000 vse. Nažalost smo letos mogli knjige kupiti, vendar tam smo mogoče zgubili 6.000(pa saj imamo malčka ki gre čez 2 leti v šolo). Kako ste dali za 5 delovnih zvzekov 9 tisoč če so dobili naši spisek 2 x po trije delavni zvezki po najmanj 2.500sit, pa še za SND dva velika delovna zvezka po ne vem koliko. Pa barvice, flomastir, ......
res vse skupaj je naneslo toliko. Soseda je dala 27 tisoč samo brez knjig.(sta z našim sošolca)

No zgleda da imajo tudi različni program. Naš je res veliko naloge domov prinesel vsak vikend. je pa res da med tednom ni imel nalog.

lp mala maja

clock-img

30.08.2004, 12:19

clock-img

Anonimen

Mi smo se rešili z učbeniškim skladom mi vsaj ni treba po knjigarnah,pa plačam na obroke kar se pa samega učnega programa tiče se mi zdi da je iz leta v leto hujše in bolj zahtevno.

clock-img

30.08.2004, 12:19

clock-img

branka-11

pencil-img

45

No takole: Svet mat.čudes 1,2,3 * 1190 =3570,
ABC so rekli samo 1 in 2 * 2898 =5796 = 9366.8)

To je bilo vse od delovnih zvezkov kar so nam naročili.

lp
Branka

clock-img

30.08.2004, 12:39

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Branka v katreo šolo pa hodi tvoj.

Ga koj vpišem. naš ma 2 knjigi pa 8 dz. Neva6 sej sem jaz tud lansko leto naročila tam knjige, samo jih moraš plačati v enkratnem znesku. Pol je pa že bolje da jih plačam z Viso. mam avtomatsko na obroke.

Ma sej te šole so tud čudne.

Ampak kaj čmo tak je življenje in živeti ga moramo z VELIKO žlico in UŽIVATI 100 na h.

clock-img

30.08.2004, 12:44

clock-img

branka-11

pencil-img

45

Mislim, da boš poj za vožnjo preveč plačevala, kot vidim iz tvojega opisa. Ja , mi smo ta pravi Gorenjci ;) , OŠ Koroška Bela (pri Jesenicah).

šparat je treba !!!!
haha

lp
Branka

clock-img

30.08.2004, 12:48

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

No ja sej smo mi tud gorenci. No čist na meji z gorenjsko, če bi živela ene 8 km bolj proti kranju bi bla pa že prava gorenjka, čeprav napol sem. Je bil oče iz Radovljice, jaz sem pa v KR rojena.:bravo::bravo::bravo: sedaj živim v komendi. No tko da se mam lahko že za gorenjko.

No tam pri vas mora biti pa lepo:morje::morje:

A pridem lahko kdaj mal na svež zrk k vam:miska:

clock-img

30.08.2004, 12:54

clock-img

branka-11

pencil-img

45

Ja, seveda, lepo vabljeni! Mi smo prov tam doma, kjer je spomladi vse polno narcis oz. ključavnic, kot jim mi pravimo.
Lepo, da si se odločila za tretjega pikca, tudi jaz bi imela še enega, ampak ....:ups:

No, uglavn'm, evo ti RR srečanje pr' n's. A me k'j zastopte?:zmeden:

lp

clock-img

30.08.2004, 13:11

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

pridem. takoj al pa še en mesec počakam. A mate kaj macesnov blizu. Joj kako lepo dišijo.

Mi je tako hudo ker ne morem nikamor v hribe:((:((:((.

Kaj bi dala za en sprehod mal po naših vršacij. Sej nisem že kar nekej časa bla sam 9nebesa9nebesa9nebesa

zamenjam vse za hribe, tud morje;)

clock-img

30.08.2004, 13:20

clock-img

Pandi

pencil-img

70

Da se še jaz malo "vtaknem" v vajino debato:
Naš gre tudi v 2. razred devetletke. Imamo naslednje delovne zvezke: ABC 1,2; Svet matematičnih čudes 1,2,3 ter en delovni zvezek Spoznajmo okolje. Berilo Na mavrico po pravljico smo si sposodili v učbeniškem skladu 1,750 SIT :zmeden:). Mene so prišli delovni zvezki, zvezki, kolaž papir, risalni papir, svinčniki, lepilo, vodene barvice, voščenke, barvice :zmeden: približno 19.000,00SIT, pa sem mu kupila res dobre stvari. ;)

clock-img

30.08.2004, 13:30

clock-img

branka-11

pencil-img

45

No, Mala maja, macesnov je bolj malo, se pa najdejo, se bova zmenili, a prov? (tale 'a prov?' sem si sposodila od naše triletne Klare, ki ponosno govori R.).
Vidim, da imamo res dobro šolo-vse pripomočke za likovni in ostale zadeve za ustvarjanje kupijo v šoli, potem pa damo 1000 ali 2000 tolarjev in to je to.

No, sej bo (ampak še vedno mi ne gre unih 39.000sit:zmeden::zmeden:))

lp

clock-img

30.08.2004, 13:33

clock-img

Pandi

pencil-img

70

......;)popravlajm naslov ..... ;)

clock-img

30.08.2004, 13:34

clock-img

Pandi

pencil-img

70

:)- pisna napača....

clock-img

30.08.2004, 13:51

clock-img

Anonimen

:grrr:Saj pravim da je po Sloveniji na vsakem koncu drugače .Pri nas se delavne zvezke in sposojo knjig plačuje na položnice julij avgust in sedaj tazadnjo v septembru,tako je bilo v osnovni in tako je sedaj v srednji.Bo treba pri vas kakšen protest naredit da se zorganizirajo in vam odobrijo plačilo na več obrokov po položnicah.:(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem