cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ZDRAVNIŠKO HUJŠANJE

clock-img

31.05.2006, 08:45

clock-img

Anonimen

...a je mogoče že katera dala to čez?Ima kdo izkušnje?
Zdaj je res dosti tega,nujno moram shujšati zaradi svojega zdravja,ker imam precej kg preveč.Priznam da mi sami ne bo uspelo.Ves čas se trudim,pa obupam in namesto da bi šli kg dol,grejo gor,potem me peče vest in spet se tolažim.Začaran krog.Ne zmorem več.
Zato sem se odločila da poiščem zdravniško pomoč,pa me zanima kako to sploh zgleda?Imajo kak program?Diete?Kako zdravnik pomaga?

Za vse odgovore bom zelo hvaležna.

p.s.prosim ne mi zamert ker sm anonimna.

HVALA

clock-img

31.05.2006, 09:19

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Moja mami je dala to čez. To je imela 1krat na teden telovadbo in predavanje. Drugače se to ponavadi začne nekje od sept. dalje. Najbolje je da pokličeš v vaš ZD in povprašaš kdo to vodi in se potem pozanimaš kako in kaj. Če boš pa sama, pa pojdi do svojega zdravnika da ti pregleda kri in da te bo nadzoroval.

clock-img

31.05.2006, 09:28

clock-img

cukerček

pencil-img

575

Jaz nisem nikoli hujšala z zdravniško pomočjo zato ti ne znam povedat če ti bodo zdravniki lahko pomagali. Najprej moraš sama v sebi poiskat dovolj moči in volje in se trdno odločit za dieto ker če sama nimaš dovolj močne volje ti nihče ne bo mogel pomagati.
Na RRje zelo veliko punc ki hujšamo 90 dnevno ločevalno dieto in vsem kar dobro uspeva. Dieta ni preveč zahtevna, saj lahko ješ praktično skoraj vse le ločuješ med seboj BELJAKOVINE en dan ŠKOROB drugi dan OH tretji dan SADJE četrti
http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno&nov=diete&nid=3dan. poglej na tej strani.

UPAM, da ti bo uspelo javi se in nam sporoči.

clock-img

31.05.2006, 15:35

clock-img

Sita

pencil-img

926

Poglej na drugo stran pod naslov: Šola hujšanja. Tako to poteka v našem kraju, vse moje predhodnice so že trajno shujšale, jaz pa sem s to šolo šele začela - samo nisem najbolj pridna pri pisanju dnevnika. V jeseni ti povem o mojih uspehih, če te bo še zanimalo.

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem