cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Waldorfska OŠ

clock-img

20.06.2007, 22:37

clock-img

Anonimen

Zanimajo me vaše izkušnje in izkušnje ljudi, ki jih poznate, s to šolo. Plusi in minusi. Kar je na Internetu, sem že prebrala. user posted image

clock-img

20.06.2007, 22:44

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

GIno vprašaj....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

20.06.2007, 22:48

clock-img

Anonimen

Čičam pa čakam... user posted image

clock-img

20.06.2007, 22:51

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Pojdi do psihologinje na Janovi šoli. Njen sin je obiskoval WŠ predvsem zato, ker je bil hiper... Ona je zelo navdušena. Pojdi k J po informacije, je super ženska!

clock-img

20.06.2007, 22:51

clock-img

Anonimen

U, mater... a res?... Hvala, Nejcko... jo bom zagrabla, k jo srečam... user posted image

clock-img

20.06.2007, 22:56

clock-img

živa

pencil-img

2366

O OŠ ne vem nič, je pa od kolegice hčera hodila na Waldorfsko SŠ, mislim, da je bila prva generacija ali vsaj ena prvih, in so bili zelo zadovoljni. Edini problem je bila matura, ker se je punca odločila, da jo gre delat s svojimi vrstniki iz drugih SŠ in da ne bo eno leto hodila na priprave, kot je storila večina njenih sošolcev. Še nisem videla, da bi se brihtna punca toliko učila, kot se je ona, pa vseeno ni zbrala toliko točk, da bi prišla na željeni faks. Morda je zdaj drugače in bolj sledijo učnim načrtom, ko je šola že vpeljana.

Ne poznam pa nikogar, ki bi hodil na Waldorfsko OŠ. Menda je super (rekla-kazala).

Lp,

živa  

clock-img

20.06.2007, 22:58

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz sem že kake 3x pisala sem gor o tem, a si našla, ali je prestaro da bi ven vrglo? Fajn mi je WŠ, poznam sistem, dostikrat delam marsikaj po njihovo - didaktično mislim. Če bi WŠ živela v resnici čisto po Steinerjevo, pa če bi malo manj antropozofije vključevali in bi jo majčkeno še posodobili, bi mi bila najboljša šola od vseh, kar jih poznam, bila bi idealna. Manjka ji zgoraj napisano, vse ostalo pa klapa. Predvsem se mi zdijo otroci tam srečni in nezakompleksani in neobremenjeni, znanje imajo pa na koncu enako kot na običajni šoli, ker so standardi znanja enaki.
Sama poznam 5 otrok, ki so hodili ali hodijo tja. Tudi na srednjo.

< Sporočilo je popravil Gina -- 20.6.2007 23:00:07 >

clock-img

21.06.2007, 10:38

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Kaj pa te zanima...user posted image Jaz sem na to temo pisala diplomsko nalogo.....

clock-img

21.06.2007, 13:43

clock-img

san

pencil-img

4176

Moja hči jo obiskuje - končuje 2. r.
Mi smo zelo zadovoljni, edini minus, ki ga trenutno vidim je vožnja do šole in domov, nimajo še svoje telovadnice, so pa zato vsak dan zunaj na gradu, golovcu... in telovadijo malo drugače (več tečejo, plezajo), nekatere učilnice so malo manjše od ostalih.
Glede programa, učiteljev... pa same pohvale

lp, s

clock-img

21.06.2007, 22:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petraz
Kaj pa te zanima...user posted image Jaz sem na to temo pisala diplomsko nalogo.....

Kar pošlji mi jo na e-mail. VSE me zanima. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem